Probleme la ”U” . Teja nu poate conta pe doi jucători importanţi la meciul cu Dinamo

Probleme la ”U” . Teja nu poate conta pe doi jucători importanţi la meciul cu Dinamo
Atacantul Gabriel Machado şi mijlocaşul Vasilică Cristocea acuză probleme medicale.

"U" are cinci victorii consecutive pe teren propriu, însă antrenorul Mihai Teja are motive de îngrijorare înaintea partidei cu Dinamo. Vasilică Cristocea şi Gabriel Machado sunt incerţi şi pot rata derby-ul. Meciul dintre "U" şi Dinamo este programat sâmbătă, de la 17:45 şi va fi transmis în direct pe Digisport.

Dinamoviştii s-au impus la scor în meciul tur din Ştefan cel Mare, cu 6-0, iar principalul acţionar, Ionuţ Negoiţă, aşteaptă acelaşi lucru şi la Cluj, pe terenul Universităţii. „Vreau să continuăm forma bună arătată în acest an şi sper să facem scor cu Universitatea. Mi-aş dori să face spectacol ", a spus acesta. Dinamo a câştigat în ultima etapă cu Corona Braşov, cu 1-0 şi a urcat pe locul 4 în clasamentul Ligii I. „Avem puterea şi cred că vom câştiga la Cluj", a precizat antrenorul Flavius Stoican.

Teja are motive de îngrijorare înaintea derby-ului, dar nu neapărat din cauza mesajelor optimiste transmise de oficialii dinamovişti. Vasilică Cristocea şi Gabriel Machado acuză probleme de sănătate şi ar putea rata derby-ul. Primul a suferit o întindere înaintea meciului cu Concordia Chiajna, iar staff-ul medical face eforturi ca acesta să fie recuperat până la ora meciului, însă prezenţa sa în teren stă sub semnul întrebării. Machado simte dureri la un genunchi şi nu s-a antrenat, urmând să facă şi un control amănunţit.

Meciul dintre "U" şi Dinamo este programat sâmbătă, de la 17:45 şi va fi transmis în direct pe Digisport. După 22 de etape, Dinamo e pe locul 4 în Liga I, în timp ce Universitatea e pe 16, cu 21 de puncte, la două lungimi de Săgeata Năvodari, ocupanta locului 14, care asigură şi salvarea de la retrogradare.


Revine Veselovski

Lăsat în afara lotului la meciul cu Concordia din cauza unei accidentări, Robert Veselovski va reveni între buturile Universităţii la partida cu Dinamo. Acesta s-a pregătit normal şi îi va lua locul în poartă lui Niculescu, titularizat la Chiajna. Veselovski a fost unul dintre cei mai buni oameni ai „studenţilor" în victoria cu Astra Giurgiu, singura din acest an obţinută de "U" Cluj.


Amical închis

Până la derby-ul de sâmbătă, "U" va juca astăzi un meci amical cu Metalurgistul Cugir, lidera seriei a cincea din liga a III-a. Partida este programată la ora 16:00 la baza sportivă Clujana, dar este închisă publicului şi presei.

 

Etichete
Comenteaza