Prioritate pentru mercato-ul de iarnă în Gruia: vârf de careu!

Prioritate pentru mercato-ul de iarnă în Gruia: vârf de careu!
Fotbaliştii CFR-ului au intrat în vacanţă, dar conducerea pregăteşte deja campania de achiziţii din iarnă.

„Vor pleca câţiva jucători dacă e cazul şi vor veni doi sau trei fotbalişti", au anunţat oficialii clubului. În momentul de faţă, aducerea unui vârf de careu de clasă a devenit prioritară pentru CFR Cluj. „Nu este un secret că dorim să aducem un atacant puternic pentru a-i face concurenţă lui Kapetanos. Avem contracte cu multe firme de impresariat din întreaga lume, avem şi câteva propuneri şi o vom alege pe cea mai convenabilă", a explicat finanţatorul „feroviarilor", Arpad Paszkany.

Lotul CFR-ului va fi remaniat în această iarnă, şefii considerând că sunt prea mulţi jucători la echipă. În prezent lotul e format din 35 de fotbalişti, iar conducerea vrea ca din primăvară să conteze pe maxim 26 de jucători. „E şi foarte greu să lucrezi cu atât de mulţi jucători în acelaşi timp. Vor pleca câţiva de la echipă", au spus conducătorii din Gruia.

Mihai Mincă, Ioan Hora, Viorel Nicoară, Dominique Kivuvu, Nuno Diogo şi Martinez sunt gata de plecare, iar pe listă ar mai putea intra încă doi români, Gabi Mureşan şi Vasile Maftei. De asemenea, Panin a fost tras pe linie moartă de la CFR, iar în vară se va retrage oficial din fotbal, având promis un post în club. CFR-ul va opta din nou în campania de achiziţii pe piaţa portugheză, în special. Singurul fotbalist declarat netransferabil din lotul actual este portarul Mario Felguerias. 

 

Comenteaza