Primul antrenor care recunoaște negocierile cu CFR Cluj: “A fost o discuție, acum o săptămână”

Primul antrenor care recunoaște negocierile cu CFR Cluj: “A fost o discuție, acum o săptămână”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Un tehnician din Liga 1 a recunoscut că a purtat discuții pentru preluarea băncii tehnice a formației din Gruia, chiar înainte ca Toni Conceicao să fie demis.

Deși echipa se află pe primul loc în campionat, startul slab de an i-a convins pe șefii “feroviarilor” să îl demită pe Antonio Conceicao. Antrenorul portughez a avut o serie însemnată de meciuri fără înfrângere, dar cele două remize și o înfrângere de la început de 2019 i-au fost fatale. Până la numirea unui antrenor, CFR Cluj va fi condusă de pe bancă de Alin Minteuan. Deși s-a vorbit despre Dan Petrescu, Jose Peseiro sau Eugen Neagoe, un antrenor din Liga 1 confirmă discuțiile cu clubul clujean.

Dan Alexa, antrenorul Dunării Călărași a confirmat că a fost contactat de oficialii din Gruia. “A fost o discuție, da. La început, m-a sunat cineva de la CFR din conducere. Asta s-a întâmplat acum o săptămână.  Colaborez bine cu Daniel Stanciu, dar atât. A fost doar un telefon de la CFR, dacă e ceva vorbește Anamaria Prodan”, a spus Alexa pentru gsp.ro.

Totuși, tehnicianul susține că șefii CFR-ului insistă pentru aducerea lui Dan Petrescu. “Am auzit că s-ar putea să vină un antrenor acolo, dar nu sunt eu acela. Cred că va veni Dan Petrescu. Vor face tot posibilul să-l aducă”, a declarat Dan Alexa.

Comenteaza