Portarul de la "U" explică de ce l-a luat la bătaie pe Cadu: "Nu ştiu dacă va mai avea puterea să iasă în oraş"

Portarul de la
Portarul Universităţii Cluj, care a primit un cartonaş roşu în urma unei altercaţii cu căpitanul CFR Ricardo Cadu în derby-ul Clujului, îşi explică gestul care a dus la încăierarea generală care a condus la suspendarea meciului.

"Se ştia că va fi un meci cu încărcătură foarte mare. Am convenit şi noi şi, din câte am înţeles de la nea Ando, să nu provocăm în niciun fel suporterii, pentru că se pot întâmpla multe lucruri negative. Nu e normal ce a făcut Cadu. Putea mege în terenul său, nu să meargă la suporterii noştri, să-i provoace. Ce se întâmpla dacă suporterii intrau pe teren? A făcut un gest care nu e normal, nu mergi să îţi baţi joc de suporterii adverşi, indiferent de situaţie. După care m-a ameninţat că mă prinde şi mă bate. Dacă tot ne-a dat roşu, i-am spus "Hai să mergem la vestiar, să mă baţi acolo, nu aici să ne vadă toată lumea".

Nea Ando a recunoscut că a greşit Cadu. Aici e mai mult decât un derby şi trebuie să avem grijă cum ne purtăm, pentru că nu ştiu dacă va mai avea puterea Cadu să iasă în oraş. Am intrat în vestiar, eram pe margine, a venit nea Ando şi m-a luat în braţe, după care am plecat în vestiar. Dacă nu megeam eu atunci la Cadu, săreau suporterii în teren. Ce se întâmpla atunci? La întrebarea asta trebuie să răspundă cei de la CFR", a spus Bornescu.

Derby-ul Clujului a fost întrerupt în urma unei altercaţii între portarul Bornescu, de la "U", şi Cadu, de la CFR, după ce ultimul a transformat un penalty şi apoi i-a provocat pe suporterii "şepcilor roşii", aflaţi la peluză. Vezi aici ce s-a întâmplat

 

Comenteaza