Petrescu așteaptă două victorii de la echipa națională: “Dacă nici cu ăia nu suntem favoriţi, cu cine mai suntem?”

Petrescu așteaptă două victorii de la echipa națională: “Dacă nici cu ăia nu suntem favoriţi, cu cine mai suntem?”
| Foto: digisport.ro

Antrenorul campioanei CFR Cluj consideră că România are prima șansă atât cu Liechtenstein, cât și cu Islanda, în preliminariile Campionatului Mondial.

“Tricolorii” se pregătesc de ultimele două partide din campania de calificare, iar două succese ar duce echipa națională la baraj. Dan Petrescu nu concepe alt rezultat decât victoria în ambele partide și consideră că meciul cu Islanda va fi mai accesibil decât cel cu Liechtenstein.

“Acum dacă nici cu ăia nu suntem favoriţi, cu cine mai suntem? Dar dacă aş fi antrenorul naţionalei sau cine e, clar că spune că e meci greu, dar suntem favoriţi. Trebuie să recunoaştem că suntem favoriţi în ambele meciuri, acum nu tot timpul favoriţii câştigă.

Normal suntem favoriţi să mergem la baraj, este un lucru bun, pentru că la început, când vezi grupa, ştii că Germania câştigă şi tu ieşi pe locul doi, e foarte bine, barajele vor fi grele, dar să îi batem. sper că le batem. Eu zic că meciul din Liechtenstein este mai greu decât cu Islanda, o să vedeţi”, a declarat Petrescu, potrivit Telekom Sport.

Comenteaza