Petiţie online a fanilor Universităţii

Petiţie online a fanilor Universităţii
Suporterii "Şepcilor roşii" au lansat o petiţie online, prin care protestează împotriva deciziei conducerii clubului de a scoate din denumirea societăţii particula Cluj şi a de o muta la Bucureşti.

"În anul sărbătoririi a 95 de ani de la înfiinţarea Clubului sportiv universitar, "U" Cluj este mutat la Bucureşti. "U" este primul club sportiv universitar din România Mare şi unicul din ţară care şi-a păstrat numele, identitatea, spiritul şi fidelitatea faţă de crezul propus. În cei 95 ani a parcurs un drum nu lipsit de avataruri grave, de perpetue lipsuri materiale, dar, poate, tocmai de aceea Ideea "U" a fost şi rămâne întotdeauna în inimile suporterilor, ca tinereţe veşnică!" se arată în mesajul petiţiei online.

Referitor la acest subiect, acum câteva zile administratorul judiciar al Universităţii, Marieta Anastasescu, declara: "Schimbarea sediului social este o operațiune pe care o facem din raţiuni pur juridice şi administrative. Cum administratorul judiciar se află în Bucureşti, acest transfer ne va facilita coordonarea fluxului actelor şi, implicit, a întregului departament juridic. În ceea ce privește schimbarea denumirii, acest lucru ne-a fost impus de Federaţie, deşi noi nu am fost de acord. Pentru că sediul social nu va mai fi în Cluj, am fost forţaţi să ne scoatem particula locală din denumirea societăţii. Vreau să fie foarte clar pentru toaăt lumea că aceste schimbări sunt doare de ordin juridic şi pentru a ne uşura munca, nu exiastă nici o altă intenţie. Universitatea Cluj va rămâne în Cluj-Napoca, aşa cum stipulează clar contractul nostru cu Primăria municipiului."

Până la ora 13.48, la această petiţie s-au adunat 101 de semnături.

 

 

 

 


Comenteaza