Paszkany: Dacă nu ne lăsați pe Cluj Arena, dați-ne 15 milioane de euro să modernizăm stadionul CFR

Paszkany: Dacă nu ne lăsați pe Cluj Arena, dați-ne 15 milioane de euro să modernizăm stadionul CFR
Paszkany Arpad a declarat că vrea 15 milioane de euro de la Consiliul Județean pentru a face ”o arenă completă” în Gruia.

Paszkany Arpad a comentat aseară, după CFR-Sportul 6-1, cererea sa de a juca pe Cluj Arena.

"Dacă pe Cluj Arena se joacă gratis, de ce să nu jucăm și noi acolo. Dupa părerea mea, cu siguranță așa zice și legea, dacă faci investiții din bani publici nu poți să faci un spital numai pentru unii, nu și pentru alții. Sau un teatru numai pentru unii, nu și pentru alții.

Același lucru este valabil și pentru stadion. Sau am altă propunere. Să ne dea Consiliul Judetean nu 55 de milioane cât a costat Cluj Arena, ne trebuie și nouă vreo 15 milioane de euro și atunci o să facem o arenă completă și aici și am rezolvat problema", a declarat Arpad Paszkany.

Luni, la Realitatea Sportivă Clujeană, președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, declarase că vrea să se întâlnească cu finanțatorul clubului CFR pentru a discuta pe marginea cererii sale de a evolua pe Cluj Arena. ”Solicitarea clubului CFR este legitimă. Arena publică de asta este, să joace acolo oricine dorește. Eu am înțeles că vor să joace pe Cluj Arena în cupele europene, dar în solicitarea pe care am primit-o se vorbește și despre campionat. Despre asta ar urma să discut cu domnul Paszkany. Trebuie avute în vedere mai multe alte aspecte: tradiția cluburilor, locul unde ele și-au desfășurat de-a lungul timpului activitatea, legătura pe care un club o are cu o arenă sau cu o altă arenă. Cluj Arena este făcută din bani publici, dar și stadionul clubului CFR este tot din bani publici făcut, cel puțin inițial; modernizarea s-a făcut din bani privați”, a spus atunci Tișe.

 

Comenteaza