Oficialii campioanei, convinși că Dan Petrescu va continua la CFR Cluj: “Cred că lucrurile vor rămâne așa cum sunt”

Oficialii campioanei, convinși că Dan Petrescu va continua la CFR Cluj: “Cred că lucrurile vor rămâne așa cum sunt”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Deși antrenorul ”feroviarilor” a fost ofertat de echipa națională, conducerea clubului din Gruia consideră că tehnicianul va continua proiectul alături de echipa clujeană.

Dan Petrescu este unul dintre cei mai căutați antrenori români, fiind dorit și de FRF pentru postul de selecționer, dar și în zona Golfului. Cu toatea acestea, Marius Bilașco, oficialul celor de la CFR Cluj, este convins că tehnicianul va rămâne în Gruia.

“E greu să răspund și orice voi spune eu va fi interpretat. E un subiect delicat pentru că vorbim de echipa națională. Toți suntem mai sensibili când vine vorba de echipa națională, dar ceea e a spus el trebuie să respectăm și să vedem ceea ce ne va comunica în viitor. Vă dați seama că tot ceea ce facem acum este să ne concentrăm pe meciurile rămase până la final.

Am avut foarte multe meciuri în această perioadă, din vară până acum, și e un final aglomerat, mai sunt încă trei meciuri în campionat plus cele din această seară.

Sunt foarte multe lucruri de pus la punct pe acest final de an. Cu siguranță că, în momentul în care va fi ceva de comunicat, veți afla, dar eu cred că lucrurile vor rămâne așa cum sunt.

E strict părerea mea personală că va rămâne la CFR Cluj, dar nu pot spune ce va decide conducerea. Există niște acționari, există Dan Petrescu, se va trage o linie după această perioadă și probabil se va face o strategie legată de viitor.

Cred că se va discuta și acest aspect, dar cei mai în măsură să vă răspundă la această întrebare sunt Dan Petrescu și cei care conduc clubul”, a spus Marius Bilașco la Pro X.

Comenteaza