Nu e Cluj Arena, e Gruia. Amicalul cu Turcia s-ar putea desfășura pe stadionul CFR

Nu e Cluj Arena, e Gruia. Amicalul cu Turcia s-ar putea desfășura pe stadionul CFR
Naționala e tot mai aproape să revină în Ardeal, dar nu pe Cluj Arena. Stadionul lui CFR Cluj a devenit favorit pentru găzduirea amicalului cu Turcia.

Testul cu selecționata antrenată de Mircea Lucescu e programat pe 9 noiembrie. Locația inițială era noul stadion din Craiova, dar această variantă a picat. În ziua respectivă, Universitatea Craiova va disputa un amical cu Slavia Praga. Pe lista Federației a existat și Cluj Arena, unde "tricolorii" au mai evoluat de patru ori. "E binevenită oricând aici", declara directorul arenei din Parcul Central, Radu Rațiu.

Cu toate astea, oficialii de la FRF s-au reorientat din nou. Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a recunoscut că arena din Gruia a devenit o variantă pentru amicalul cu Turcia.

"Noi suntem mereu deschiși când vine vorba de Națională. Avem un stadion modern, gazon bun și putem face față oricând. Am fi bucuroși să ne aleagă, dar nu știm dacă stadionul nostru va fi varianta finală. Federația decide până la urmă. Dar noi nu ne-am opune să vină aici", a declarat Mureșan, pentru ZIUA de CLUJ.

Ar fi al doilea meci disputat de "tricolori" în Gruia. România a mai jucat aici în 2008, într-un meci cu Lituania (0-3), din preliminariile Cupei Mondiale din 2010. După amicalul cu Turcia, România va avea un test cu Olanda. Duelul cu batavii este programat pe 14 noiembrie, pe Arena Națională.

Comenteaza