Noul antrenor al Simonei Halep, primele declarații despre colaborare: "Are un caracter puternic și știe perfect ce își dorește"

Noul antrenor al Simonei Halep, primele declarații despre colaborare: "Are un caracter puternic și știe perfect ce își dorește"
| Foto: wtatennis.com

Carlos Martinez a vorbit în premieră despre ce așteptări are de la colaborarea cu fostul lider mondial din circuitul WTA.

Imediat după primul meci de la revenirea după suspendarea cauzată de dopaj, Simona Halep a anunțat că are și un nou antrenor. Acesta e Carlos Martinez, un tehnician spaniol, care le-a mai pregătit pe Svetlana Kuznetsova, Daria Kasatkina și Clara Tauson.

Ibericul în vârstă de 49 de ani a vorbit în premieră despre Simona Halep și despre așteptările sale de la colaborarea cu sportiva care a cucerit două titluri de Grand Slam de-a lungul carierei.

"Faptul că Simona a fost atât de hotărâtă că vrea să lucreze cu mine a fost ceea ce m-a convins. Dacă ea e atât de interesată, eu sunt la fel sau mai mult. Chiar săptămâna trecută respinsesem un alt proiect foarte interesant, dar aici vorbim de Halep, o jucătoare de top, a trebuit să fac acest pas.

Am văzut că lucrurile sunt foarte clare pentru ea, în acest moment nu mai trebuie să-i arăt cum se fac lucrurile, vine deja cu acea fundație a atâtor ani de experiență.

Este o jucătoare cu multă personalitate, are un caracter puternic și știe perfect ce își dorește. Încă nu o cunosc atât de bine, știu doar că este o fată bună, dar din ceea ce mi-a spus Darren Cahill, este și foarte pretențioasă", a spus antrenorul pentru puntodebreak.com.

Comenteaza