Nou record pe Cluj Arena la Internaționale de Atletism

Nou record pe Cluj Arena la Internaționale de Atletism
| Foto: Facebook/FRA

Alexandru Novac a stabilit, vineri, pe Cluj Arena, un nou record al Campionatelor Internaţionale de atletism ale României în proba de aruncare a suliţei.

Vineri, la Cluj-Napoca, cu cei 83,42m, Novac și-a depășit propriul record și are şanse mari să câştige marele premiu, conform Tabelei Internaţionale de punctaj la cea de-a 64-a ediţie a competiţiei, potrivit Federației Române de Atletism.

Femi Ogunade (Qatar), medaliat cu bronz la Mondiale, şi-a respectat cartea de vizită, trecând primul linia de sosire de la 100m în 10 secunde 25/100.

Un rezultat de valoare şi totodată barem pentru Jocurile Olimpice 2020 l-a înregistrat Dimitriana Surdu (Republica Moldova), care a câştigat proba de aruncare a greutăţii, cu 18,62m.

Alergătoarea kenyană Stella Rutto Jepkoagei (CSA Steaua) s-a impus la 3.000m obstacole în 9 minute și 44 de secunde.

Alin Firfirică (CSA Steaua), antrenat de Daniela Costian, a continuat seria rezultatelor de valoare la aruncarea discului și a câştigat cu 63,40m.

În ceea ce o privește pe Marina Baboi - SCM Gloria Buzău, antrenată de Doina Voinea,  în finală cronometrul s-a oprint la 11,71 secunde, atleta urcând, astfel, pe primul loc la 100m.

Andrea Miklos de la CSM Bucureşti, antrenată de Magdolna Kanizsai, s-a impus la 400m în 52 secunde.

Comenteaza