Nistor știe deja ce va face după ce renunță la cariera de fotbalist: "Mi-am înaintat actele"

Nistor știe deja ce va face după ce renunță la cariera de fotbalist: "Mi-am înaintat actele"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul Universității Cluj a recunoscut că nu va putea sta prea mult departe de gazon, după ce nu va mai juca.

Aflat în cel mai bun moment al carierei, la 35 de ani, Dan Nistor e convins că mai poate juca la acealași nivel încă două sezoane. Totuși, fotbalistul e cu gândul și la cariera de după retragere și a dezvăluit că a început deja demersurile pentru a deveni antrenor.

"Când nu voi mai putea fizic, o să ridic mâna și-mi pun ghetele în cui. Mă simt foarte bine și dacă n-o să am o accidentare foarte, foarte gravă, cred că mai pot evolua câțiva ani, doi-trei.

Mi-am făcut anumite calcule ce va fi după cariera de fotbalist. Mi-am înaintat actele pentru carnetul de antrenor, în două săptămâni cred că vine, apoi o să încep să fac licențele, C-ul, B-ul, A-ul și așa mai departe.

M-am focusat să devin antrenor secund, cred că nu e așa mare presiune la început. Apoi, vom vedea cum te duce viața. Cu siguranță, la copii și juniori nu voi avea răbdarea necesară să antrenez", a spus Nistor pentru GSP.

În actualul sezon, mijlocașul a marcat de 9 ori și a oferit 8 pase decisive în 17 apariții în Superligă și Cupa României.

Comenteaza