Mureşan, CFR Cluj: Cadu nu trebuie pedepsit de Comisia de Disciplină, nu a făcut nimic

Mureşan, CFR Cluj: Cadu nu trebuie pedepsit de Comisia de Disciplină, nu a făcut nimic
Preşedintele clubului "feroviar", Iuliu Mureşan, aşteaptă ca jucătorul care a pornit scandalul în derby-ul Clujului să scape fără sancţiuni, la Comisia de Disciplină a LPT. "Nu ar trebui sancţionat, nu a făcut nimic. Eu sper să-i dea maxim o etapă de suspendare", a spus Mureşan la ieşirea de la audierile în faţa comisiei LPF.

El spune că eliminarea primită de Cadu de la antrenorul Alexandru Tudor a fost una gratuită, "în context, fără acoperire regulamentară". Reprezentanţii Universităţii şi ai CFR Cluj au fost audiaţi separat, la fel şi arbitrul Alexandru Tudor. "Nu ne-am întâlnit nici cu Tudor, nici cu cei de la U; ne-au audiat separat", a spus Mureşan.

Amintim, derby-ul Clujului a fost suspendat în minutul 27, după ce Cadu, căpitanul "feroviarilor", a transformat un penalty, şi s-a îndreptat spre galeria Universităţii, pe care a incitat-o. Portarul "şepcilor roşii", Mircea Bornescu, i-a aplicat o corecţie fizică, moment în care ambii jucători au fost eliminaţi de pe teren. În urma scandalului creat, în care au fost implicaţi mai mulţi jucători de la ambele echipe, arbitrul Alexandru Tudor a decis ca meciul să fie suspendat. Rămâneţi pe ziuadecj.ro ca să aflaţi verdictul Comisiei de Disciplină a LPF.

UPDATE Comisia de Disciplină a decis reluarea jocului

Comenteaza