Miriuţă, înainte de meciul cu Dinamo. "Ţin foarte mult la disciplină. Jucătorii mei au înţeles ce aşteptări am de la ei"

Miriuţă, înainte de meciul cu Dinamo.
Antrenorul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă a declarat, vineri, că jucătorii săi au temeri în privinţa meciului cu actualul lider din Liga 1.

"A fost un duş rece rezultatul de la Botoşani. Am avut o prima repriză bună şi alta foarte slabă. Dar eu le-am transmis jucătorilor ce aşteptări am de la ei în meciul cu Dinamo. Ţin foarte mult la disciplină. Ei au înţeles şi sunt sigur că vom avea o altă prestaţie luni seara", a spus antrenorul "vişiniilor".

Tehnicianul clujenilor a vorbit şi despre forma în care se află "câinii roşii". "Sunt o echipă periculoasă, mai ales pe faza de atac. Au fotbalişti tehnici şi de viteză. Lazăr m-a impresionat în mod special. Dar important e să ne facem jocul. Orice echipă e de bătut în acest campionat, indiferent cum se numeşte", a afirmat Miriuţă.

Ioan Andone, antrenorul grupării din Ştefan cel Mare, a pregătit de două ori formaţia clujeană. În sezoanele 2007-2008 şi 2011-2012, a câştigat două titluri şi o cupă a României. "A fost aici în trecut şi a obţinut trofee. E un antrenor foarte bun. Dar asta contează mai puţin. Aştept că suporterii nostril să vină în număr cât mai mare şi să-i facem fericiţi", a precizat Vasile Miriuţă.

Atacantul Cristian Lopez este unul dintre eroii finalei din 17 mai 2016. Atunci, fotbalistul spaniol a dus partida în reprizele de prelungiri după un gol înscris în minutul 89.

"Îmi amintesc acel joc. Am marcat un gol important şi mi-am ajutat echipa să câştige Cupa. Dar a trecut ceva timp de atunci. Dinamo a demonstrat în ultima vreme că e o echipa mare şi că are jucători talentaţi. Nu ne vom lăsa copleşiţi. Miriuţă ne îndeamnă să fim mereu disciplinaţi, să ne concentrăm asupra balonului şi a adversarului. Sper să repetăm figura din mai", a zis vârful din atacul "feroviarilor".

Andrei Mureşan doreşte să se revanşeze faţă de public în confruntarea de luni. "Sperăm să reparăm greşelile din meciul cu Botoşani. Nu trebuie să ne trezească antrenorul, noi trebuie să o facem. Dinamo a avut un start foarte bun, cu două succese. Nu contează ce s-a întâmplat în finala Cupei, important e ca noi să luăm toate cele trei puncte", a adăugat fundaşul de 31 ani.

Partida CFR Cluj - Dinamo se va disputa luni seara, de la ora 21:00. Disputa va conta pentru etapa a treia din sezonul regulat al Ligii 1. Meciul poate fi urmărit la TV pe Digi, Look şi Dolce.

Comenteaza