Miriuță e foc și pară pe CFR: ”Adică eu sunt prost?”. Ce a spus despre Petrescu

Miriuță e foc și pară pe CFR: ”Adică eu sunt prost?”. Ce a spus despre Petrescu
Vasile Miriuță (48 ani) a avut prima reacție nervoasă după despărțirea de CFR Cluj. ”Mi s-a spus un lucru și după o săptămână mi s-a spus altceva”, a declarat el.

Vasile Miriuță mai avea contract cu CFR Cluj până în vara lui 2018. Pe 31 mai, la o zi după ieșirea clubului din insolvență, antrenorul român a fost reconfirmat pe banca ardelenilor prin vocea președintelui Iuliu Mureșan. La doar 24 ore, însă, Dan Petrescu a recunoscut că negociază cu formația din Gruia.

Pe 6 iunie, Miriuță și-a încheiat socotelile cu CFR, iar pe 9 și-a luat la revedere de la foștii săi elevi. În ziua respectivă, Vasile Miriuță declara pentru Ziua de Cluj că nu are nici un regret față de perioada petrecută în Gruia.

Cu toate astea, duminică, 11 iunie, Miriuță a avut prima reacție nervoasă după despărțirea de CFR. 

"Nu mai există onoare și cuvânt în Ardeal! Mi s-a spus un lucru și după o săptămână mi s-a spus altceva. Făcusem programul, liste cu jucători, nu plecasem în vacanță cu familia... Eu am vorbit cu domnul Băgăcean. Cu dânsul am discutat și rezilierea, în 10-15 minute am clarificat tot", a declarat Miriuță pe Dolcesport.

Fostul tehnician al "feroviarilor" nu s-a sfiit să-i înțepe nici pe noul antrenor, Dan Petrescu, sau pe managerul sportiv, Bogdan Mara. 

"Când am venit la CFR anul trecut, nu discutasem înainte să plece Conceicao. Abia după ce au reziliat cu el am discutat. Nu mi se pare fair-play cum a procedat Dan Petrescu. Nici ce a spus Mara, că se continuă cu Miriuță doar dacă rămânea echipa în insolvență. Adică eu sunt prost?", a concluzionat acesta.

Sub comanda lui Vasile Miriuță, CFR Cluj a terminat pe locul 4 campionatul trecut. A fost al doilea mandat al antrenorului român în Gruia, după cel din 2014.

Comenteaza