Miriuță clarifică situația lui Bud. ”Nimeni nu poate spune că nu a primit șanse”

Miriuță clarifică situația lui Bud. ”Nimeni nu poate spune că nu a primit șanse”
Antrenorul lui CFR Cluj, Vasile Miriuță, a clarificat situația golgheterului Cristian Bud, care a avut puține apariții pentru ”feroviari” în primele cinci etape din play-off.

În primele cinci etape din play-off, Bud a strâns doar 89 minute în tricoul ardelenilor, iar în meciurile cu CS Universitatea Craiova (4-1) și Dinamo (0-2) nu s-a aflat nici măcar în lot. Duminică, când CFR Cluj a remizat acasă cu FC Viitorul, scor 0-0, Cristi Bud a intrat pe teren în minutul 64, înlocuindu-l pe Billel Omrani.

Atacantul de 31 ani nu a mai reușit să înscrie pentru ardeleni din 20 decembrie 2016, în victoria cu CSM Poli Iași din optimile Cupei României, scor 2-0. Ultimul gol din campionat a fost marcat pe 17 decembrie, când CFR a cedat cu 1-2 pe terenul lui FC Voluntari.

Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuță, a clarificat însă situația golgheterului formației din Gruia. "Ați văzut și duminică, i-am dat șanse, l-am băgat 30 minute. De la fiecare jucător vreau seriozitate, modestie și caracter. În ultimele zile, el a redevenit acel Cristi Bud modest, care băga capul în pământ și își făcea treaba.

I-am spus <<mai sunt câteva jocuri, pregătește-te, joacă și dă-o în poartă>>. Cu toții o să ne bucurăm dacă câștigăm cu golurile lui. Nimeni nu poate să zică că un jucător de la CFR nu a primit șanse. La toți le-am dat. Dacă ții de ea sau nu, eu nu pot să fac mai mult de atât", a explicat Miriuță. 13 goluri a marcat Cristi Bud pentru CFR Cluj în acest sezon, 11 dintre ele în campionat.

Comenteaza