Mirel Rădoi a stabilit lotul pentru Jocurile Olimpice. Un singur jucător de la CFR Cluj a fost convocat

Mirel Rădoi a stabilit lotul pentru Jocurile Olimpice. Un singur jucător de la CFR Cluj a fost convocat
| Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Selecționerul a anunțat lista cu cei 20 de jucători pe care se va baza la Olimpiada de la Tokyo, care va începe în a doua jumătate a lunii iulie.

După o pauză de 57 de ani, naționala de fotbal a României va reveni la Jocurile Olimpice. Mirel Rădoi se va baza pe un lot de 20 de jucători la competiția de la Tokyo. Având în vedere că turneul nu este organizat într-o dată oficială FIFA, multe cluburi au putut refuza convocările jucătorilor, iar selecționerul nu va putea conta pe mulți dintre cei care au reușit calificarea la Olimpiadă.

Cel mai bine reprezentat club este Farul Constanța, cu 5 jucători în lotul României. În schimb, campioana CFR Cluj dă un singur jucător, Denis Ciobotariu. Totuși, din lot face parte și Alexandru Pașcanu, stopperul împrumutat de “feroviari” la Ponferradina.

Lotul convocat de Mirel Rădoi pentru Jocurile Olimpice:

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța), Mihai Popa (Astra), Ștefan Târnovanu (FCSB)

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo București), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Virgil Ghiță (Farul Constanța), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanța), Denis Ciobotariu (CFR Cluj)

MIJLOCAȘI: Andrei Ciobanu (Farul Constanța), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Dobre (Dijon/Franța), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluță (Brighton/Anglia)

ATACANȚI: George Ganea (Farul Constanța), George Pușcaș (Reading/Anglia)

*prezența lui George Pușcaș în lot este sub semnul întrebării și depinde de confirmarea englezilor de la Reading

Programul României la Jocurile Olimpice:

România – Honduras, 22 iulie, 14:00

România – Coreea de Sud, 25 iulie, 14:00

România – Noua Zeelandă, 28 iulie, 11:30

Comenteaza