Mihai Teja e pariul lui Mitică Dragomir: „Va fi cel mai bun din România"

Mihai Teja e pariul lui Mitică Dragomir: „Va fi cel mai bun din România
Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a mai lansat o provocare: Mihai Teja, antrenorul lui „U", va fi cel mai bun tehnician din Liga I într-un an. Dragomir a făcut această declaraţie în cadrul „Galei fotbalului românesc", în cadrul căreia Laurenţiu Reghecampf a primit distincţia pentru antrenorul anului.

Teja nu e doar pariul lui Florian Walter, finanțatorul clubului, ci şi al lui Dumitru Dragomir. Fostul şef de la Ligă a declarat la finalul ceremoniilor desfăşurate cu ocazia „Galei fotbalului românesc" că titlul acordat lui Reghecampf este perfect meritat, însă peste un sezon Teja va fi cel care va fi desemnat antrenorul anului. „Va fi cel mai bun din România, ascultaţi-mă pe mine! Anul viitor el va fi antrenorul anului", a spus Mitică, fost la Ligă.

La doar 35 de ani, tehnicianul lui „U" este cel mai tânăr din Liga I, şi spune că nu se gândeşte încă la astfel de trofee. „Îi mulţumesc domnului Dragomir pentru ce a spus, chiar nu ştiam. Ce să spun? Sper ca la un moment dat să câştig şi eu un astfel de premiu, dar acum mă interesează doar parcursul Universităţii. Sezonul acesta e important să ne salvăm, iar apoi ne putem propune, împreună, obiective mai îndrăzneţe", a spus Teja.

Pe banca lui „U", tehnicianul a strâns nouă puncte în patru meciuri şi a reuşit să ducă echipa de pe ultimul loc până pe poziţia a 16-a, la un singur punct de prima echipă situată peste linia retrogradării.

 

Etichete
Comenteaza