Video Mesajul lui Andrei Burcă înaintea meciului cu Germania: “Trebuie să mergem încrezători și să încercăm să obținem ceva”

Mesajul lui Andrei Burcă înaintea meciului cu Germania: “Trebuie să mergem încrezători și să încercăm să obținem ceva”
| Foto: frf.ro

Fundașul campioanei CFR Cluj a revenit la echipa națională, după o perioadă în care s-a pregătit individual din cauza unei accidentări.

Revenit în teren pentru echipa de club, Andrei Burcă a fost remarcat și de selecționerul Mirel Rădoi, care a decis să îl convoace pentru acțiunea echipei naționale din luna octombrie. În drumul “tricolorilor” spre Germania, stopperul CFR-ului a fost intervievat de FRF TV în legătură cu partida împotriva cvadruplei campioane mondiale.

“Suntem conștienți că o să ne aștepte o partidă dificilă, împotriva unei echipe de top a lumii, nu doar a Europei. Din punctul meu de vedere, la fiecare turneu final, Germania e printre favorite la câștigarea trofeului.

Noi trebuie să fim o echipă în adevăratul sens al cuvântului, un grup unit, pentru că doar așa putem nivela diferența de valoare. Suntem conștienți de valoarea lor, dar cine intră pe teren vineri trebuie să dea totul, să fim ambițioși și, la sfârșitul meciului, să ne uităm unii în ochii celorlalți și să știm că am dat totul pe teren.

Noi încercăm să ne facem treaba cât mai bine, fundașii, pentru a-i ține cât mai departe de poarta noastră. În același timp, trebuie să jucăm și fotbal. Trebuie să mergem încrezători și să încercăm să obținem ceva.

[...] A fost o perioadă dificilă când am fost accidentat, am avut parte de o recidivă, trebuia să dureze mai puțin recuperarea. Dar acum încerc să profit de fiecare zi pe care o am pe teren.

Le transmit suporterilor să fie alături de noi, să ne susțină. Vom încerca să facem un meci mare, să ne dăruim, să fim ambițioși și să încercăm să ieșim cu capul sus de pe teren. În același timp, trebuie să fim realiști, pentru că Germania este o forță”, a declarat Burcă pentru FRF TV.

Partida dintre România și Germania se va disputa vineri, 8 octombrie, de la 21:45. 

Comenteaza