Marius Șumudică și-a găsit un nou angajament după despărțirea de CFR Cluj

Marius Șumudică și-a găsit un nou angajament după despărțirea de CFR Cluj
| Foto: facebook.com/yenimalatyaspor

Antrenorul în vârstă de 50 de ani revine în prima ligă din Turcia, unde le-a mai pregătit pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor.

Plecat cu scandal din Gruia, Marius Șumudică revine în antrenorat la doar două luni după despărțirea de CFR Cluj. Antrenorul care a început sezonul alături de “feroviari” a ajuns la un acord cu Yeni Malatyaspor, formație din prima ligă turcă.

La clubul aflat în subsolul clasamentului din Super Lig, Șumudică va lucra cu brazilianul Wallace, trecut pe la AS Monaco și Lazio, dar și mijlocașul gabonez Didier Ndong, care a strâns peste 100 de prezențe în Ligue 1.

 “Sunt foarte bucuros că am revenit în fotbalul turc. Am întâlnit niște oameni OK. Azi-noapte am semnat contractul și astăzi începem treaba. Sper, împreună cu staff-ul, să scot echipa din situația delicată în care se află și să avem aceleași rezultate pe care le-am avut la Kayserispor și Gaziantep.

Mi-am dorit foarte mult să revin în Turcia și iată că mi-am îndeplinit visul. M-am întors într-un campionat puternic, un campionat în care te simți antrenor și ești respectat”, a declarat Șumudică pentru GSP.

De-a lungul carierei, tehicianul în vârstă de 50 de ani a stat pe banca formațiilor Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, Kavala (Grecia), Astra, FC Brașov, FC Vaslui, “U” Cluj, Al-Shaab (Emiratele Arabe Unite), Concordia Chiajna, Kayserispor (Turcia), Shabab (Arabia Saudită), Gaziantep (Turcia), Rizespor (Turcia) și CFR Cluj.

Comenteaza