Video Mario Camora, primele impresii după convocare: “Am fost primit foarte bine, mi-a plăcut atmosfera”

Mario Camora, primele impresii după convocare: “Am fost primit foarte bine, mi-a plăcut atmosfera”
| Foto: FRF

Căpitanul campioanei a fost selecționat în premieră la naționala României și are șansa să fie primul străin care debutează pentru “tricolori”.

Într-un interviu acordat FRF, Mario Camora a vorbit despre primele sale impresii după convocare, dar și despre ceea ce l-a făcut să rămână în România timp de nouă ani. Fundașul CFR-ului a recunoscut că nu credea că va rămâne în țara noastră, însă acum își dorește să antreneze în Liga 1.

“Am fost primit foarte bine, am vorbit cu toți, mi-a plăcut atmosfera și mă bucur foarte mult. Pe drumul către cantonamentul naționalei m-am rugat să iasă totul bine, iar pe de altă parte nu știam ce mă asteaptă aici. Nu vreau să dezamăgesc persoanele care au avut încredere în mine.

Familia mea din Portugalia a reacționat bine la convocare, ei știau de ceva timp că voi rămâne în România indiferent dacă joc la națională sau nu. Ei s-au bucurat pentru mine și mi-au transmis să am încredere și sunt mândri de mine”, a spus Camora.

Fundașul a vorbit și despre ceea ce l-a convins să rămână în România. “La început, când am venit în România, nu am crezut niciodată că voi rămâne aici. După ce mi-am cunoscut familia și m-au ajutat să cresc din punct de vedere personal, am decis că viitorul meu va fi aici. Mai târziu, după ce mă las de fotbal, ușile vor fi mai deschise pentru mine în România decât în Portugalia”, a declarat internaționalul.

Căpitanul campioanei și-a dezvăluit sentimentele față de clubul din Gruia. “CFR Cluj reprezintă echipa mea de suflet. Tot ce am acum mi-a dat CFR-ul. Dacă nu veneam la Cluj nu îmi cunoșteam familia. Dar ce am învățat în club e că trebuie să fim corecți, să fim o familie pentru că numai așa putem avea succes”, a explicat fundașul.

Mario Camora a prefațat jocul din Islanda și a avut un mesaj pentru suporteri. “Fără niciun dubiu, meciul cu Islanda este cel mai important din cariera mea. Este prima mea convocare și dacă voi juca sau nu, acest meci va fi tot timpul în amintirea mea. Sper să reușim să ne calificăm mai departe.

Trebuie să facem ce ne spune antrenorul, el a studiat adversarul. Trebuie să fim pregătiți mental, fizic și să fim disciplinați pe teren.

Suporterii să fie alături de noi cum au fost până acum. Să aibă încredere în acest grup, noi o să facem tot ce depinde de noi și sper să ne bucurăm la final. Sperăm să ne îndeplinim obiectivul. Hai România!”, a încheiat căpitanul CFR-ului.

Interviul complet poate fi urmărit aici:

Comenteaza