Mandorlini, prima reacție după plecarea de la CFR Cluj: "Mi-aș fi dorit mai mult timp"

Mandorlini, prima reacție după plecarea de la CFR Cluj: "Mi-aș fi dorit mai mult timp"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul a explicat în presa italiană cum a decurs despărțirea de formația din Gruia.

Revenit în vară la CFR Cluj, Andrea Mandorlini a rezistat doar o jumătate de sezon pe banca "feroviarilor" și a fost îndepărtat după eșecul suferit pe terenul ultimei clasate, FC Botoșani, scor 0-1.

Italianul s-a destăinuit în presa din țara natală în legătură cu experiența de la Cluj și chiar dacă susține că și-ar fi dorit mai mult timp din partea conducerii, susține că a rămas în relații bune cu șefii din Gruia.

"Aseară (n.r. - marți) am rezolvat târziu, ne-am luat la revedere foarte calm. Acum o săptămână au ieșit anumite zvonuri, dar nu am fost demis. Am lăsat echipa pe locul doi și uite că am fost și noi primii. Și apoi în România mai este și play-off-ul. Îmi pare rău, dar așa a mers. Era timpul să ne despărțim.

Așteptările clubului erau altele, chiar dacă echipa era nouă. Mi-aș fi dorit mai mult timp, dar până la urma asta e mereu problema. Totuși, am lăsat echipa pe locul doi și cu siguranță nu pe ultimul. E ceva amărăciune pentru că lucrurile nu au mers bine pentru noi.

M-am simțit bine și în această a doua aventură la Cluj. Am o relație foarte bună cu clubul și a așa a fost întotdeauna. Regretul este ratarea unor oportunități incredibile de a obține un rezultat. Dar acum e târziu și nu mai are rost. Relația se datorează și pentru ceea ce am făcut acum zece ani acolo", a declarat Mandorlini pentru tuttomercatoweb.

Italianul a lăudat modul în care s-a dezvolat orașul

Antrenorul s-a întors la Cluj-Napoca după 13 ani de la primul său mandat și a ținut să remarce modul în care orașul a înflorit în această perioadă.

"Contextul orașului a cunoscut o dezvoltare economică incredibilă, totul este de ultimă generație, chiar și facilități sportive excelente și noi-nouțe. Și nu doar Clujul, ci toată România", a explicat tehnicianul.

Comenteaza