Kapetanos, posibilă variantă de „număr 9" pentru Standard-ul lui Rednic

Kapetanos, posibilă variantă de „număr 9
Echipa belgiană Standard Liege a făcut o prioritate din transferul unui veritabil număr 9, iar atacantul CFR-ului, Pantelis Kapetanos, ar putea fi una din variante.

„Prioritatea noastră este achiziţia unui număr 9. Nu neaparat un pivot, dar un jucător capabil să înscrie cu capul, un marcator. Mă angajez să îl transfer. Vafi, cum îşi doreşte şi antrenorul, utilizabil direct", a precizat Jean-François de Sart pentru portalul RTBF.

Conform jurnalistului Selon Alain Ronsse, de la publicaţia belgină Het Laatste Nieuws, invitat al unei emsiiuni sportive difuzate de grupul media, Kapetanos ar putea fi o variantă viabilă pentru echipa antrenată de Mircea Rednic.

„Ce vrea Mircea Rednic sunt jucători direct uztilizabili. (...) Dacă Roland Duchâtelet (patronul echipei Standard Liege, N.red.) îi transferă pe Maxim pentru mijloc şi pe Kapetanos în atac va fi bucuros, nu va avea probleme. A marcat o grămadă de goluri în ultimele trei sezoane la Cluj şi Steaua Bucureşti. Are experienţă, a jucat în Liga Campionilor...", a menţionat jurnalistul în cadrul emisunii „La tribune", difuzată de grupul media amintit.

Kapetanos evoluează la CFR Cluj din 2011. Adus pe vreema când era accidentat după recuperare atacantul grec a deventi om decisiv pentru echipa „feroviară", aducând aminte de perioada petrecută la Steaua. În actuala camapnie de Liga Campionilor a echipei clujene fotbalistul a marcat golul victoriei din meciul cu FC Basel de acasă, din play-off-ul LC. În faza grupelor atacantul grec a deschis scorul în meciul cu Manchester United, de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu".

 

Comenteaza