Jorge Costa: Sper ca și CFR să facă stadion plin în Gruia, ca Steaua

Jorge Costa: Sper ca și CFR să facă stadion plin în Gruia, ca Steaua
Antrenorul lui CFR, Jorge Costa, este invidios pe Steaua, care a umplut joi stadionul din Gruia.

”Știu că Pandurii au jucat foarte bine împotriva lui CFR în ultimele sezoane, că au o echipă închegată și o posesie bună, dar obiectivul nostru este clar: victoria. Ultima partidă nu m-a mulțumit, evident, dar sper ca luni să ne arătăm adevărata valoare. Trebuie să facem uitat meciul cu Mediașul. Din păcate, Peralta va lipsi, nu se simte bine nici acum după accidentarea din partida cu Gaz Metan. Voi deplasa 20 de jucători pentru meciul cu Pandurii, dar nu pot să vă spun care sunt aceștia”, a declarat Costa, care a precizat că situația lui Weldon ar putea fi rezolvată săptămâna viitoare.

Tehnicianul a urmărit meciurile de joi, din Europa League. ”Felicit echipele românești pentru rezultate. Mi-aș dori ca și meciurile lui CFR să facă stadion plin, cum a fost cu Steaua”, a spus Jorge Costa.

Portughezul a comentat și evoluția lui Sergiu Buș, fotbalistul împrumutat de CFR la FCM Târgu Mureș și care a punctat la debut. ”Buș este un jucător pe care îl urmărim. Este politica noastră să le dăm ocazia să joace fotbaliștilor care au mai puține șanse să evolueze la noi”, a declarat Jorge Costa.

CFR va juca luni seara, în deplasare, cu Pandurii Tg. Jiu.

Comenteaza