Jorge Costa: Ne aflăm într-o fază decisivă

Jorge Costa: Ne aflăm într-o fază decisivă
Antrenorul şi preşedintele clubului CFR vorbesc despre meciul de sâmbătă, în care vor întâlni Concordia Chiajna.

"Sigur că echipa din Chiajna ne poate pune probleme dacă nu intrăm în joc aşa cum trebuie. În acest moment ne aflăm într-o fază decisivă. Concret, nu ocupăm poziţia pe care ne-am fi dorit să fim, drept pentru care ne gândim doar la victorii în următoarele trei meciuri. În acest moment Dinamo nu e favorită la titlu. Sunt şanse matematice să o ajungem din urmă", a spus antrenorul Jorge Costa.

Acesta a explicat de ce Gabi Mureşan nu a fost titular în ultimele două partide. "Nu l-am folosit pe Gabi Mureşan în ultimele meciuri deoarece am considerat că altcineva e mai bun pe acel post. Îl voi folosi când voi considera că e momentul oportun. El rămâne un jucător important în angrenajul echipei noastre", a afirmat Costa.

Despre meciul cu Concordia Chiajna a vorbit şi preşedintele Iuliu Mureşan: "Nu urmează meciuri uşoare pentru noi. Sper ca jucătorii să aibă concentrarea necesară pentru a câştiga partida cu Concordia Chiajna. Suntem peste ei, dar trebuie să fim atenţi şi să jucăm fotbal. Eugen Trică este un băiat bun, ne este prieten, dar numai după meci. Sunt convins că va dori să marcheze împotriva noastră".

Comenteaza