Iuliu Mureșan: ”Nu plec până nu iau încă un titlu cu CFR”

Iuliu Mureșan: ”Nu plec până nu iau încă un titlu cu CFR”
Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, nu intenționează să se retragă până nu va câștiga încă un titlu cu echipa din Gruia.

În noua organigramă a clubului, Mureșan va lua în continuare decizii la echipă, dar va trebui să se consulte și cu ceilalți membri ai CA pe problemele importante.

"Este normal ca noul acționar (Marian Băgăcean - n. red.) să-și pună oamenii săi de încredere. Nu mai sunt președintele Consiliului de Administrație, dar fac aceeași muncă, pentru că am o experiență acumulată. Probabil unii s-au bucurat crezând că plec, dar le transmit că nu mă retrag până nu mai câştigăm un titlu, cel puţin", a spus Iuliu Mureșan în ProSport.

În această săptămână, suporterii CFR-ului au postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare, în care și-au exprimat susținerea față de actualul președinte al echipei.

Iuliu Mureșan este președintele CFR-ului de peste 15 ani, perioadă în care ardelenii au obținut cele mai mari performanțe din istoria echipei. Printre rezultatele notabile se numără 3 titluri interne (2008, 2010, 2012), 4 cupe ale României (2008, 2009, 2010, 2016), 2 supercupe (2009, 2010) și trei participări în grupele Uefa Champions League (2008, 2010, 2012). La ultima prezență în Ligă, CFR a strâns 10 puncte într-o grupă din care au mai făcut parte Manchester United, Galatasaray și Sporting Braga.

Comenteaza