Suporterii CFR nu sunt de acord cu tragerea lui Mureșan pe linie moartă

Suporterii CFR nu sunt de acord cu tragerea lui Mureșan pe linie moartă
Fanii lui CFR Cluj au reacționat pe rețelele de socializare după numirea noului Consiliu de Administrație al clubului. Aceștia nu sunt de acord cu tragerea pe linie moartă a președintelui Iuliu Mureșan.

Într-un comentariu de pe Facebook, Laszlo afirmă că îndepărtarea lui Mureșan de la CFR ar crea un scandal între club și fani.

"Nimeni nu are curajul să-l alunge de la CFR. Ar ieși cu scandal între conducere și suporteri. A făcut ceva pentru acest club și din respect merită să fie măcar președinte onorific, nu? Când toată lumea a plecat, el a rămas și CFR nu a murit. A făcut cum a putut și suntem aici cu depunctări, amenzi, dar tot în Liga 1".

Un alt mesaj de susținere pentru oficialul "feroviarilor" a venit și din partea lui Peter: "Când spui Iuliu Mureșan, spui CFR și invers. El este imaginea și sufletul acestui club. Nu poți să-l dai așa deoparte". "Nu poate să plece Iuliu, e mare pacat și ar fi o pierdere enormă", afirmă și Elena.

"Iuliu Mureșan este un președinte pe care o să-l regretăm. Felicitări pentru tot ce ai făcut pentru fanii CFR-ului", a adăugat Gabriel. O reacție similară a venit și din partea lui Iosif: "A pus suflet, a fost implicat mereu... poate simte că nu mai are rost să se zbată!".

Cu toate astea, există și comentarii în care fanii sunt resemnați că președintele Iuliu Mureșan nu va mai putea lua decizii de unul singur în club.

"Dacă conducerea asta dorește, atunci ei hotărăsc ce este bine pentru CFR", spune Dana. " E normal ca perioada Paszkany să se termine cu finalul lui Iuliu Muresan. S-a incheiat un ciclu reușit. Felicitări celor implicați ! Urmează o nouă viziune pentru că sunt alți oameni ! Succes!", a scris Paul. 

"Orice început are și un sfârșit", afirmă pe scurt Augustin.

CFR Cluj și-a format, luni, un nou Consiliu de Administrație în urma Adunării Generale a Acționarilor (AGA). Potrivit acționarului majoritar al "feroviarilor", Marian Băgăcean, Mureșan va lua în continuare decizii la club, dar va trebui să se consulte și cu ceilalți membri ai CA pe problemele importante.

Iuliu Mureșan este președintele CFR-ului de peste 15 ani, perioadă în care ardelenii au obținut cele mai mari performanțe din istoria echipei. Printre rezultatele notabile se numără 3 titluri interne (2008, 2010, 2012), 4 cupe ale României (2008, 2009, 2010, 2016), 2 supercupe (2009, 2010) și trei participări în grupele Uefa Champions League (2008, 2010, 2012). La ultima prezență în Ligă, CFR a strâns 10 puncte într-o grupă din care au mai făcut parte Manchester United, Galatasaray și Sporting Braga.

Comenteaza