Horj îl contrazice pe Becali. ”Suntem jucători profesioniști și vom da totul cu Viitorul”

Horj îl contrazice pe Becali. ”Suntem jucători profesioniști și vom da totul cu Viitorul”
Fundașul CFR-ului, Răzvan Horj, l-a contrazis pe Gigi Becali înaintea meciului cu FC Viitorul. Patronul FCSB-ului a afirmat că ”feroviarii” nu-și vor apăra corect șansele cu echipa constănțeană.

"Am auzit și eu, m-au sunat prietenii și mi-au spus, dar asta nu e adevărat. Noi suntem jucători profesioniști și vom da totul. Ne dorim să luăm cele trei puncte cu Viitorul sau cel puțin un punct. E un pic frustrant (că am ieșit din cursa pentru titlu - n. red.), dar asta este. Noi trebuie să ne facem treaba cât mai bine", a spus Horj.

Dorit la un moment dat chiar de către FCSB, Răzvan Horj (21 ani) nu se gândește la o plecare din Gruia. ”Vreau să rămân la CFR, mai am contract trei ani, mă gândesc doar aici”, a explicat fundașul român.

În funcție de rezultatul pe care îl va obține cu Viitorul, CFR poate decide câtigătoarea titlului. O victorie ar avantaja Steaua, iar un eșec ar fi favorabil Viitorului. FCSB și Viitorul ocupă primele două poziții din play-off, ambele cu câte 41 puncte. CFR este pe 4, cu 33 puncte, și nu poate termina mai sus. Având în vedere că duelul cu echipa lui Hagi nu va avea nicio miză pentru "feroviari", Gigi Becali susține că CFR Cluj nu își va apăra corect șansele în acest meci.

"Dacă se joacă pe bune, luăm campionatul 100%. Ei (CFR - n . red.) zic, sunt ambițioși, dar nu ne pot încurca pe noi", a spus patronul Stelei, Gigi Becali, pe digisport.

Partida dintre CFR Cluj și FC Viitorul se joacă sâmbătă, 13 mai, de la ora 20:00, în localitatea constănțeană Ovidiu.

Comenteaza