Hirschfeld, Dorsin şi Kone dau de pâmânt, în presa norvegiană, cu fostul lor club. "Nu semnaţi cu CFR!"

Hirschfeld, Dorsin şi Kone dau de pâmânt, în presa norvegiană, cu fostul lor club.
Cei trei foşti jucători din Gruia se plâng de felul în care au fost trataţi.

Trei foşti jucători de la CFR, care au ajuns acum la echipe norvegiene, se plâng de felul în care au fost trataţi la Cluj în cotidianul Aftenposten.

Lars Hirschfeld susţine că are de primit bani de la CFR: "Am de încasat aproape un milion de euro", spune portarul canadian de la Valerenga, care adaugă că fenomenul corupţiei în fotbalul românesc este larg răspândit.

Şi Mikael Dorsin ar avea de primit bani de la formaţia clujeană. "Îmi datorează o grămadă de bani. Au încetat să îmi plătească salariile după ce au decis să mă transfere la alt club. Nu sunt buni la relaţionarea cu oamenii cei din conducerea clubului", a acuzat Dorsin, care s-a plâns la FIFA şi aşteaptă o decizie din partea forului mondial. "Poate FIFA ar trebui să fie mai severă cu astfel de cluburi", a adăugat suedezul, care joacă la Rosenborg.

"Fotbalul din România este un circ. Nu m-am simţit bine să joc acolo, era prea multă politică", a afirmat şi atacantul ivorian Yssouf Kone, plecat în iarnă de la CFR la Valerenga.

DECLARAŢIE

"Nu semnaţi cu CFR! Reprezentanţii clubului îţi fac tot felul de promisiuni, dar nu le respectă. Este destul de uimitor când acest lucru se întâmplă la un club care joacă în mod regulat în Liga Campionilor"
Mikael Dorsin, Rosenborg Trondheim, pentru cotidianul norvegian Aftenposten

 

Comenteaza