Hagi nu vrea să plece cu mâna goală de la Cluj: ”Totdeauna am făcut meciuri bune cu CFR”

Hagi nu vrea să plece cu mâna goală de la Cluj: ”Totdeauna am făcut meciuri bune cu CFR”
Fostul internațional român, Gheorghe Hagi (52 ani), nu vrea să-i facă viața ușoară CFR-ului în meciul cu Viitorul. Cele două echipe se întâlnesc sâmbătă, de la ora 21:00, pe arena din Gruia.

Partida de sâmbătă va reprezenta prima înfruntare dintre Hagi și Petrescu de la încheierea carierei fotbalistice.

"E o deplasare foarte grea. Urmează un meci cu o echipă care s-a întărit foarte mult în această vară, începând de la staff-ul tehnic, conducere și apoi jucători. CFR e o echipă puternică, chiar dacă nu a reușit să învingă la Botoșani. Are un lot valoros, experimentat. Dar noi mergem să câștigăm. Trebuie să facem un meci mare ca să venim cu puncte acasă. Totdeauna am avut jocuri bune cu CFR. Va fi foarte greu, dar nu imposibil", a spus antrenorul campioanei pe site-ul clubului.

Hagi i-a transmis și un mesaj fostului său coleg de la Națională, Dan Petrescu (49 ani), actualul tehnician de la CFR Cluj.

"Amândoi vrem să câștigăm acest meci. Cred că și noi suntem la înălțimea lui. Va fi un joc frumos, din toate punctele de vedere. Chiar dacă suntem la începutul competiției. Dan se plângea că are programul încărcat. Atunci eu ce program am?

Trebuie să-i facem față, să muncim mult și să fim atenți la toate detaliile. Așa e când faci performanță, joci din 3 în 3 zile, trebuie să-ți placă. Eu nu voi ieși să mă plâng de programul încărcat. Petrescu e puternic și ambițios. Le vom studia bine toate punctele forte. Vom încerca să fim mai iuți decât ei", a mai zis Hagi.

CFR Cluj - FC Viitorul se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Partida va conta pentru etapa a doua din Liga 1 și poate fi urmărită pe Look TV, Digisport și Dolcesport.

În prima rundă, "feroviarii" au remizat 1-1 la Botoșani, iar campioana s-a impus cu 3-0 acasă în fața lui Gaz Metan Mediaș. Ardelenii ocupă locul 8, cu un singur punct, iar constănțenii se află pe 2, cu 3 puncte. Sezonul trecut, CFR Cluj a înregistrat o victorie (1-0), un egal (0-0) și două înfrângeri (1-2 și 0-1) cu echipa lui Gică Hagi.

După meciul cu CFR, Viitorul va evolua în turul 3 preliminar din Champions League cu Apoel Nicosia. Prima manșă e programată miercuri, 26 iulie, la Ovidiu.

Comenteaza