Gazonul, adversarul numărul 1 pentru CFR la Chiajna: ”Toate echipele au avut probleme acolo”

Gazonul, adversarul numărul 1 pentru CFR la Chiajna: ”Toate echipele au avut probleme acolo”
CFR Cluj va evolua în deplasare împotriva Concordiei Chiajna, duminică, de la ora 18:00, în etapa a 10-a din Liga 1. Antrenorul ”feroviarilor”, Dan Petrescu, se teme mai mult de gazon decât de lotul ilfovenilor.

Este primul meci disputat de Petrescu la Chiajna în calitate de tehnician. La acest duel, fostul fundaș al Naționalei va sta în tribună după suspendarea primită în runda precedentă. Dan Petrescu nu va sta pe bancă nici la derby-ul cu FCSB, de joi.

"Din ce am văzut la televizor, toate echipele care au jucat acolo au trecut prin clipe grele. Sunt convins că ei vor avea un avantaj, pentru că sunt obișnuiți cu acel teren sintetic. Adversarul nostru nr. 1 va fi terenul. Au câștigat doar un meci în 9 etape, dar pe celelalte le-au pierdut la doar un gol diferență. Au avut goluri anulate și penalty-uri neacordate, și sunt convins că va fi un meci foarte greu", a spus antrenorul CFR-lui, Dan Petrescu.

"Bursucul" e convins că Vasile Miriuță va dori să-și ia revanșa în fața "feroviarilor". Antrenorul Concordiei a părăsit CFR-ul la finalul lunii mai, deși fusese reconfirmat.

"Antrenorul lor a fost aici înainte și va dori să demonstreze că este foarte bun, dar eu știu deja acest lucru. De când a venit el, Chiajna joacă mult mai bine", a adăugat Petrescu.

CFR Cluj este liderul clasamentului, cu 22 puncte. Etapa trecută, formația din Gruia a învins-o cu 2-1 pe CS Universitatea Craiova. Chiajna se află pe locul 12, cu doar 5 puncte. În ultimul joc, ilfovenii au înregistrat prima victorie a sezonului, 2-1 pe terenul lui Gaz Metan Mediaș. 

"CFR e favorită. E pe primul loc meritat. Aștept cu mare drag să revăd jucătorii pe care i-am antrenat acolo. Dar vom da tot ce e mai bun din noi ca să scoatem un rezultat pozitiv. Victoria de la Mediaș ne-a dat încredere. Pentru noi e un joc ca oricare altul. Am avut o perioadă mai nefastă. Așa se întâmplă când ești o echipă mai mică. Dar importantă e victoria", a spus Vasile Miriuță.

Concordia Chiajna - CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 18:00, în etapa a 10-a din Liga 1. Partida va fi transmisă în direct pe Dolcesport, Look TV și Digisport.

Sezonul trecut, CFR a câștigat ambele întâlniri cu ilfovenii: 2-0 și 2-1.

Comenteaza