FRF neagă conflictul dintre Mirel Rădoi și Cristi Bălgrădean: “Nimeni nu are de câștigat din astfel de minciuni”

FRF neagă conflictul dintre Mirel Rădoi și Cristi Bălgrădean: “Nimeni nu are de câștigat din astfel de minciuni”
| Foto: digisport.ro

Federația a emis un comunicat prin care dezminte posibilele neînțelegeri dintre selecționer și portarul campioanei CFR Cluj.

În urma informațiilor potrivit cărora Cristi Bălgrădean nu va mai fi convocat în mandatul lui Mirel Rădoi, din cauza modului în care goalkeeper-ul a tratat ședințele de pregătire, FRF a reacționat. Forul a transmis că nu există un conflict între selecționer și portarul CFR-ului.

“Pe de o parte, ne bucurăm că putem avea la dispoziție jucători sănătoși, cei mai mulți în formă după evoluții bune la cluburi. Pe de altă parte, nu putem fi momentan în formulă completă la nivel de staff tehnic și nici suporterii nu pot fi încă pe stadioane alături de noi. Însă suntem încrezători și facem totul ca să aducem bucurie românilor.

Acesta poate fi un moment zero pentru echipa națională, de la care să creștem spre obiectivul calificării. Dar asta se poate obține doar prin unitate și prin adevăr. De aceea suntem obligați să reacționăm și să dezmințim încă un episod din seria celor care devin deja obișnuință în preajma meciurilor României.

Nu știm de ce se întâmplă acest lucru, nu e treaba noastră să aflăm, dar știm că e păcat și că nimeni din cei care țin cu România nu are de câștigat din astfel de minciuni. Nici Mirel Rădoi, nici un alt membru al staff-ului tehnic nu au fost participant sau martor la o ședință de antrenament în care să i se reproșeze lui Bălgrădean felul în care se antrenează”, a transmis FRF.

Comenteaza