“Feroviarii”, în extaz după succesul cu Voluntari

“Feroviarii”, în extaz după succesul cu Voluntari
Antrenorul echipei clujene a lăudat evoluţia atacantului Cristian Bud şi îl propune la naţională.

"Îmi felicit băieţii, azi au jucat foarte bine, s-au dăruit. Le-am cerut să joace avansat, să facă pressing în primele 20 minute şi puteam chiar să ne desprindem după golul lui Bud. Repriza a doua a fost şi mai bună, am marcat de patru ori şi de acolo s-au încheiat toate socotelile", a spus antrenorul "ferovarilor", Vasile Miriuţă.

Tehnicianul celor de la CFR Cluj a lăudat evoluţia lui Bud şi îl propune la naţională. Atacantul de 31 ani a realizat un hatt-trick în partida din această seară : "Cristi are tot sprijinul meu. Dacă va continua să se pregătească aşa cum a făcut-o până acum, orice e posibil. Decizia finală îi aparţine, însă, domnului selecţioner".

Vasile Miriuţă este convins că Omrani şi Sorsa îi vor face uitaţi pe Lopez, Jakolis sau Petrucci. "Eu le-am spus băieţilor că în viaţă nimeni nu este de neînlocuit. Nici Maradona n-a fost când juca la Barcelona. Rămân prieten cu toţi cei care au evoluat aici. Important e să păstrăm unitatea grupului, să fim o familie.

Sorsa şi Omrani sunt aici de câteva zile şi încercăm să-i integrăm cât mai repede. Eu şi staff-ul meu le vom oferi tot suportul necesar. Dacă se vor antrena foarte bine şi vor lăsa o impresie la fel de bună precum au făcut-o azi, cu siguranţă vor ajunge şi mai sus", a mai spus Miriuţă.

De partea cealaltă, Florin Marin (63 ani) a observat o scădere de formă în rândul echipei sale. "Am făcut un joc slab, n-am mai avut evoluţia din celelalte jocuri şi nici spiritul de sacrificiu. Probabil că ne-am pierdut şi modestia după o serie de meciuri bune, cu rezultate care ne-au adus între primele 6-7 formaţii. N-am reuşit să înscriem, CFR-ul ne-a prins pe contre şi atunci sigur că a profitat. Are şi jucători de valoare, în special Bud", a declarat antrenorul ilfovenilor.

După 5-0 cu FC Voluntari, trupa lui Miriuţă urcă pe locul 10, cu 7 puncte şi un golaveraj de 15-6. Ilfovenii rămân pe locul 7, cu 11 puncte şi un golaveraj de 14-13. Joi, 22 septembrie, CFR Cluj va întâlni, în deplasare, liderul Steaua. Meciul se va juca de ora 21:00, pe Arena Naţională.

La rândul lor, elevii lui Florin Marin vor juca, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova. Partida va avea loc miercuri, începând cu ora 20:30.

Comenteaza