News alert Continuă „războiul” dintre Tișe și Orban. Liderul CJ Cluj: „Orban ar trebui să joace table în parc cu Iliescu, nu să facă rău PNL”

Continuă „războiul” dintre Tișe și Orban. Liderul CJ Cluj: „Orban ar trebui să joace table în parc cu Iliescu, nu să facă rău PNL”
| Foto: antena3.ro

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, îi transmite președintelui formațiunii, Ludovic Orban, că ar trebui să renunțe la șefia partidului.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Liderul forului administrativ județean clujean a mai spus că Orban ar trebui să se ducă să joace table cu Ion Iliescu pentru că nu știe ce înseamnă performanță politică, fiind expert la datul din gură.

„O discuție cu Orban despre competenta și performanța e ca și cum ai discuta cu dinozauri. Orban ar trebui sa joace table in parc cu Ion Iliescu, nu sa facă rău unui partid, pe care îl confunda cu propria persona. Sindromul Dragnea este prezent permanent. Orban demonstrează ca nu cunoaște valoarea muncii și performanța politica, ocupându-se din 1990 cu datul din gura”, a declarat Alin Tișe, potrivit stiripesurse.ro.

Replica șefului județului Cluj vine după ce Orban a zis că Tișe a pierdut lamentabil în fața lui Turcan cursa internă de la precedentul Congres. „Este adevarat că m-a injurat Tișe din nou, dar ce e nou în asta? De 4 ani de zile, dl Tișe, de când a pierdut lamentabil în fața Ralucăi Turcan competiția pentru prim-vicepreședinte, îmi poartă Sâmbetele. Eu nu-i port Sâmbetele pentru că apreciez activitatea sa administrativă și opiniile sale politice le-am trecut în plan secund”, a afirmat fostul premier.

Amintim că, la sfârșitul săptămânii trecute, la sediul PNL Cluj a avut loc o conferință de presă, la care a participat președintele liberalilor Ludovic Orban, ministrul de Interne Lucian Bode, ministrul clujean al Agriculturii Adrian Oros, liderul PNL Cluj Daniel Buda și vicepremierul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea.

Alin Tișe a precizat că a refuzat să participe la conferința de presă alături de șeful său de partid pentru că acesta îi este inferior politic și că a trecut de faza când era impresionat de cei care vin de la București să se laude cu munca lor și să o dea exemplu. 

Totodată, Tișe l-a atacat dur pe Orban, în urmă cu două luni, pentru că a cedat postul de prefect al Clujului în favoarea UDMR, în cadrul negocierilor din coaliția de guvernare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza