Ciprian Deac, declarații după victorie: „Veneam după un dezastru! Am spălat rușinea”

Ciprian Deac, declarații după victorie: „Veneam după un dezastru! Am spălat rușinea”

CFR Cluj a învins în deplasare pe CS Universitatea Craiova. Scorul a fost de 3-1 iar merciul este considerat cel mai tare din runda 8 al play-off-ului Ligii 1.

Ciprian Deac, „decarul” campioanei, spune că de-abia aștepta să joace în această seară, după eșecul cu Sepsi (0-1) din runda precedentă.

„Toți am alergat, ne-am dăruit, asta e fața CFR-ului. Veneam după un dezastru total, cu Sepsi, când n-am reușit nimic. E bine că am avut reacție, că am câștigat. 

Avem un meci foarte, foarte greu, marți, la Botoșani. De-abia așteptam să joc azi. După înfrângeri, ca jucător, vrei să speli rușinea cât mai repede. Mă bucur că azi au jucat toți bine. Nu poate pune nimeni la îndoială victoria noastră.

M-a călcat Vătăjelu la acea fază. Știți cum e, e bine când totul se termină bine. Mai multe nu pot să spun eu, nu vreau să comentez arbitrajul”, a declarat Deac potrivit gsp.ro.

Un meci greu, cu o echipă foarte bună, cu jucători de foarte mare calitate. În a doua repriză s-a văzut că atunci când suntem un grup unit și tragem toți în aceeași direcție, nimeni nu poate să ne învingă. Am fost puțin încărcat, am pus o contră și am simțit o durere mai mare la adductori. 

Trebuie să câștigăm neapărat la Botoșani, unde e și mai greu decât aici în opinia mea. Nu ne mai ia valul așa ușor, deja avem experiență. Trebuie să avem un echilibru, nu am mai câștigat de ceva timp la Botoșani și trebuie să facem un meci bun acolo. Dacă Sepsi va câștiga, vă dați seama că nu ne vom supăra. Trebuie să câștigăm noi, să nu ne gândim la ceilalți
Valentin Costache, extremă CFR Cluj

Comenteaza