"Feroviarii" au oprit Craiova din drumul spre primul loc

În formaţia echipei din Gruia a revenit şi căpitanul Mario Camora.

CFR Cluj a încheiat, sâmbătă, la egalitate (0-0), partida cu CS Universitatea Craioa, din cea de-a şaptea etapă de campionat.

Din minutul 23, echipa din Gruia a evoluat în inferioritate numerică.

"Rezultatul este echitabil, analizând toate cele 93 minute. A fost un meci dificil, având în vedere că am jucat la doar două zile de la partida cu Târgu-Mureş, din Cupa Ligii. Băieţii s-au mobilizat, mai ales după eliminarea lui Andrei. Am încercat de două-trei ori să ieşim pe contraatac, dar nu e uşor să joci cu Craiova doar în 10 oameni. Suntem mulţumiţi cu acest punct", a declarat antrenorul "feroviarilor", Vasile Miriuţă.

În disputa cu oltenii, a revenit pe teren şi fundaşul Mario Camora. Căpitanul formaţiei din Gruia s-a accidentat în urmă cu o lună, la un alt meci cu Craiova, din optimile Cupei Ligii.

"Camora şi-a dorit foarte mult să intre pe teren. Încă nu este 100% refăcut, dar azi a vrut să ne ajute. Am toată admiraţia pentru un jucător de talia lui", a zis tehnicianul "vişiniilor".

De săptămâna următoare, Omrani, Sorsa şi Dan Roman îşi vor începe pregătirile cu formaţia clujeană. "Îi aştept la antrenamente. Încet-încet, îi voi integra şi pe ei. Avem nevoie de soluţii pe faza de atac", a mai spus Miriuţă.

De partea cealaltă, CS U Craiova a ratat şansa de a trece pe primul loc. "Nu e rău pentru noi, dar am avut un om în plus şi nu am reuşit să ne impunem. Încep să regret elliminarea lui Mureşan, pentru că CFR şi-a închis toate culoarele şi nu am putut găsi o formulă prin care să-i contracarăm. Mincă şi Camora ne-au dat mari bătăi de cap", a afirmat antrenorul formaţiei din Bănie, Gheorghe Mulţescu.

La capătul rezultatului de sâmbătă, CFR Cluj rămâne pe locul 12, cu 4 puncte. De partea cealaltă, Craiova urcă pe doi, cu 13 puncte.

Comenteaza