Fanul lui Modric joacă la "U". A fost remarcat de Hagi și este una din marile speranțe ale "studenților"

Fanul lui Modric joacă la
Răzvan Moșuți este un produs al centrului de copii și juniori de la Universitatea Cluj. Din acest sezon este jucător de bază la prima echipă a ”Șepcilor roșii” și împarte vestiarul cu nume importante precum Gabi Giurgiu, Dorin Goga sau Tavi Abrudan.

Tânărul mijlocaș a făcut primii pași în sportul rege la vârsta de 7 ani, la Clubul Sportiv ”Napoca”, sub îndrumarea antrenorului Vasile Macea. Din acest sezon, Moșuți este jucător de bază la prima echipă a "Șepcilor roșii", în Liga a IV-a, și este coleg de vestiar cu Gabi Giurgiu, Dorin Goga sau Tavi Abrudan.

"Îmi propun să ajung cât mai sus cu Universitatea, să prind cât mai multe meciuri și să obțin performanțe cât mai mari. Idolul meu este Luka Modric, pentru că e genul de jucător cu foarte multe acțiuni ofensive, care ajută și apărarea. Îmi place cum pasează, cum evoluează", a spus elevul lui "Papi" într-o declarație de pe pagina oficială de Facebook a clubului.

În primăvara anului 2010, Răzvan Moșuți a fost unul dintre cei mai proeminenți jucători de la Cupa "Hagi-Danone". Pe atunci, Moșuți era căpitanul echipei școlii sale, dar și la grupa de vârstă 1998 a "studenților". La ediția respectivă a asistat și fostul decar al primei reprezentative.

"Îmi amintesc perfect acel turneu. Am terminat pe primul loc cu școlile, iar apoi am participat la ediția din București. Acolo am terminat pe locul 4", a spus tânărul mijlocaș.

Când nu se află pe terenul de joc, Răzvan Moșuți (18 ani) își petrece timpul ieșind cu prietenii sau urmărind filme.

"Îmi place foarte mult să merg la cinema, seria mea preferată este Fast and Furious. Ascult și muzică, dar nu pot să zic că am o anumită preferință. În general, îmi plac piesele motivaționale", a mai zis el.

Răzvan Moșuți s-a născut în 1998, la Cluj-Napoca. Are 1.80 înălțime și poate evolua atât ca mijlocaș central, cât și pe post de extremă. Elevul lui "Papi" a bifat 9 meciuri și 3 goluri în toate competițiile din actuala stagiune.

Comenteaza