Fanii "Șepcilor roșii" sunt aproape de echipă. Peste 500 suporteri au devenit membri susținători ai clubului

Fanii
Proiectul se derulează de la începutul lunii noiembrie, iar numărul celor înscriși continuă să crească.

"U" Cluj a atras peste 500 membri în proiectul "socios", program prin care orice suporter al "studenților" are posibilitatea de a se implica activ în viața echipei. Printre cei înscriși se numără și fani ai "Șepcilor roșii" de peste hotare, inclusiv de pe alte continente, informează pagina oficială de Facebook a clubului.

"Mă bucur foarte mult că cei din conducerea clubului au găsit o cale prin care să poată oficializa relația dintre echipă și suporteri. Avem nevoie de fani mai mult ca oricând, iar faptul că sunt alături de noi din toate punctele de vedere ne motivează. În fond, pentru ei jucăm. E un proiect foarte bun și ar trebui să se aplice și la alte echipe", a declarat antrenorul Universității, Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, de la ora 14:00, "U" își va desfășura ultimul meci din acest an. "Alb-negrii" vor primi vizita celor de la Vulturul Mintiu Gherlii, pe arena din Parcul Central, în etapa cu numărul 15 din Liga a IV-a. "Studenții" sunt liderii seriei, cu 37 puncte și un golaveraj de 74-5. Gherlenii se află pe 8, cu doar 17 puncte și un golaveraj de 22-25.

"Atmosfera e foarte bună. Obiectivul nostru pentru jocul de mâine e victoria și bineînțeles, să creștem toți copiii care evoluează aici. Sunt mulțumit de felul în care au abordat băieții ultimul meci, cu Armenopolis. Am fost în inferioritate numerică, dar am reușit să ne impunem în cele din urmă. Sper să stăm la fel de bine și mâine în ceea ce privește atitudinea și angajamentul din teren", a mai spus "Papi".

Proiectul ”socios” al ”studenților” a început pe 3 noiembrie 2016, iar numărul celor înscriși continuă să crească. Înscrierea e condiționată de completarea unei adeziuni și de achitarea unei cotizații anuale (pentru 2016, valoarea acesteia este de 100 de ron). După urmarea acestor pași, suporterii primesc un card care atestă calitatea de membru al clubului FC Universitatea Cluj. Prin statutul de membru, fanii pot lua parte la Adunarea Generală și vor fi informați periodic în legătură cu activitatea echipei.

Iată pașii compleți:

VARIANTA A

Vino la standul clubului din Iulius Mall, etaj 1, unde poţi completa adeziunea şi achita pe loc cotizaţia, cu cardul sau în numerar.

VARIANTA B

Pasul 1 - Consultă AICI Regulamentul privind statutul de membru susţinător al F.C. Universitatea Cluj.
Pasul 2 - Descarcă AICI (pdf) sau AICI (doc) adeziunea.
Pasul 3 - Completează şi semnează adeziunea.
Pasul 4 - Achită cotizaţia (prin ordin de plată sau transfer bancar) în contul RO09 BTRL RONC RT03 5637 7301, deschis la Banca Transilvania Cluj pe numele Asociaţiei Club Sportiv de Fotbal Alb-Negru a Studenţilor Clujeni, precizând pe documentul de plată "Cotizaţie membru F.C. Universitatea Cluj".
Pasul 5 - Trimite adeziunea semnată, însoţită de dovada plăţii, pe e-mail contact@fcuniversitateacluj.ro sau prin poştă, la adresa: Cluj Arena, Aleea Stadionului nr. 2, Cluj-Napoca, jud. Cluj, menţionând pe plic "Pentru F.C. Universitatea Cluj".

După aprobarea adeziunii de către Comitetul Director, veţi fi notificat(ă) şi veţi putea ridica, de la standul nostru din Iulius Mall, cardul care atestă calitatea de membru al F.C. Universitatea Cluj.

Comenteaza