Exilată de pe Cluj Arena din cauza Untold, ”U” Cluj se mută şi de la Sânmartin. Ce variantă ia în calcul Erik Lincar

Exilată de pe Cluj Arena din cauza Untold, ”U” Cluj se mută şi de la Sânmartin. Ce variantă ia în calcul Erik Lincar
| Foto: Facebook "U" Cluj

Universitatea Cluj se mută din nou. Nu va mai folosi arena de la Sânmartin pentru disputarea meciurilor de pe teren propriu, până când poate reveni pe Cluj Arena, stadionul de la Cluj-Napoca fiind în etapa de refacere după festivalul Untold. 

Ardelenii au toate șansele să evolueze la Bistrița. Informația a fost confirmată de antrenorul Erik Lincar. ”Principalul” clujenilor a afirmat că a discutat cu conducerea, s-au luat în calcul mai multe variante, iar stadionul de la Bistrița va fi, în mare măsură, ”casa” Universității Cluj pentru următoarele meciuri din Liga 2, a anunţat liga2.prosport.ro.

Aspectele după care s-a decis că varianta stadionului de la Sânmartin nu mai e una bună este legată de faptul că suprafața de joc are probleme, iar distanța este una destul de mare. O variantă a fost și Târgu Mureș, dar arena nu e în cele mai bune condiții.

 ”Pentru noi soluțiile importante erau să avem un gazon bun, pe care să se poată juca un fotbal de calitate și cred că până la urmă ne vom muta și de la Sânmartin, unde gazonul nu mai este la același nivel ca în trecut și vom alege o altă locație. Cred că va fi Bistrița, pentru că este și mai aproape”, a spus Erik Lincar în podcastul 100% ”U”, citat de Sportul Clujean.

Prima confruntare în care ”U” Cluj va evolua acasă este cea cu Viitorul Pandurii, din etapa a 7-a a Ligii a 2-a. În etapa a 6-a a Ligii a 2-a, Universitatea Cluj a evoluat în deplasare, la Miercurea Ciuc, luni, 13 septembrie contra jucătorilor de la FK Csikszereda, meci pe care l-a pierdut cu 3-1 în faţa ciucanilor, după ce la pauză erau în avantaj cu 1-0, prin reușita lui Sergio Ribeiro din minutul 25.

Cu 12 puncte, ”U” Cluj e pe locul 5 în clasamentul Ligii 2, în timp ce FK Csikszereda, cu 3 puncte, urcă pe locul 16.

Comenteaza