Video Eugenie Bouchard, încântată de România: "Se va bucura de țara noastră"

Eugenie Bouchard, încântată de România: "Se va bucura de țara noastră"
| Foto: Transylvania Open

Jucătoarea din Canada a ajuns la Cluj-Napoca pentru a participa la Transylvania Open 2022.

Finalista de la Wimbledon 2014, Eugenie Bouchard va participa pentru prima dată la un turneu în România. Una dintre cele mai iubite jucătoare din circuitul feminin a ajuns miercuri seara la Cluj-Napoca și este nerăbădotare să descopere România.

"Am așteptat-o cu toții la hotelul unde va fi cazată. M-a impresionat, a fost foarte entuziasmantă că e aici. Avea un spirit foarte pozitiv și mi-a spus că unul dintre motivele pentru care a venit aici e pentru că n-a mai fost niciodată în România.

Mi-a spus că a fost în majoritatea țărilor de-a lungul carierei, dar nu aici. Mi-a mai zis că adoră să meargă în locuri noi și în țări noi. Am discutat puțin, mi-a spus că vrea să viziteze mult și România.

Chiar azi mi-a spus că vrea să meargă la castelul lui Dracula, la Bran. Nu știu dacă o va face până la urmă, dar se va bucura de țara noastră, iar noi vrem să-i facem o experiență plăcută ei și tuturor jucătoarelor care vin aici", a declarat directorul turneului Transylvania Open, Patrick Ciorcilă, pentru GSP.

Transylvania Open 2022 se desfășoară în perioada 8-16 octombrie la Cluj-Napoca, în BT Arena.

Comenteaza