News alert Erik Lincar, noul antrenor al Universității Cluj: "Sunt foarte fericit că am ajuns la o echipă iubită în întreaga Românie"

Erik Lincar, noul antrenor al Universității Cluj: "Sunt foarte fericit că am ajuns la o echipă iubită în întreaga Românie"
| Foto: fcucluj.ro

Fostul tehnician al celor de la Turris Turnu Măgurele este alesul conducerii "Șepcilor roșii" pentru a duce echipa spre prima ligă. 

Oficialii Universității Cluj au stabilit cine va fi cel care va încerca promovarea în sezonul următor. Alesul conducerii formației clujene este Erik Lincar, cel care ultima dată a pregătit Turris Turnu Măgurele, club cu care a fost la doar câteva secunde de promovarea în Liga 1. Lincar a fost prezentat oficial de site-ul clubului și a oferit și primele reacții. 

"Sunt foarte fericit că am ajuns la o echipă precum Universitatea Cluj, o echipă iubită în întreaga Românie și îmi doresc cu ardoare să evoluăm la nivelul Ligii 1", au fost primele cuvinte ale antrenorului la sosirea la Cluj. 

De-a lungul carierei, Lincar le-a mai pregătit pe Damila Măciuca, Delta Tulcea, CS U Craiova, CSM Râmnicu Vâlcea, Luceafărul Oradea, Academica Clinceni, Daco-Getica și Concordia Chiajna

Comenteaza