"Şepcile roşii" luptă pentru podium. "U" joacă sâmbătă la Turda

Universitatea are maximum de puncte după primele patru meciuri din campionat.

"U" Cluj va evolua sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul formaţiei Sticla Arieşul Turda, în etapa cu numărul şase din Liga a IV-a.

Etapa trecută, echipa lui Marius Popescu a învins cu 9-1 Unirea Floreşti, pe Cluj Arena. Golurile "alb-negrilor" au fost marcate de Adrian Pintea (min. 2, 8, 59), Iuliu Haţiegan (min. 21, 51), Brian Lemac (min. 12), Mădălin Bercea (min. 63), Dorin Goga (min. 73) şi Cristian Kilin (min. 82).

De partea cealaltă, turdenii au remizat în deplasare cu Vulturul Mintiu Gherlii, scor 2-2.

Universitatea ocupă locul 3, cu maximum de puncte după primele patru jocuri şi un meci în minus. "Alb-negrii" au cel mai bun golaveraj din serie: 31-2. Golgheterul echipei clujene este mijlocaşul Brian Lemac, cu 8 reuşite.

Sticla Arieşul Turda se clasează pe poziţia secundă, cu 13 puncte şi un golaveraj de 16-9.

Cu o victorie în partida de sâmbătă, "U" va face un pas important în lupta pentru primul loc. "Studenţii" vor avea un avans de două puncte faţă de turdeni şi pot depăşi inclusiv actualul lider, Olimpia Gherla. Aceasta din urmă are 13 puncte şi va evolua în aceeaşi zi cu Vulturul Mintiu Gherlii.

"U" Cluj şi Olimpia Gherla se vor duela pentru primul loc pe 8 octombrie 2016, de la ora 16:00, pe Cluj Arena.

"Este un meci important pentru echipa noastră, dar şi o şansă pentru Turda de a reapărea pe harta fotbalului românesc. Întâlnirea cu Universitatea ne onorează. Au o formaţie puternică şi o galerie frumoasă. Nu ne va fi uşor, având în vedere că unii jucători de acolo au evoluat în primul eşalon, dar şi în cupele europene. Dar noi ne vom mobiliza, încercând să scoatem un rezultat bun. Depinde şi ce moral vom avea la ora meciului", a declarat antrenorul Arieşului, Artur Podar, pentru ZIUA de CLUJ.

"U" Cluj şi Arieşul Turda se vor întâlni şi miercuri, în Cupa României, pe Cluj Arena.

"Majoritatea jucătorilor de aici sunt amatori. Avem, însă, şi un mijlocaş care a evoluat în Liga a III-a. Faptul că jucăm cu Universitatea de două ori poate constitui un avantaj, aşa vom avea timp ca să-i studiem mai bine", a mai spus Podar.

Sticla Arieşul Turda - Universitatea Cluj se joacă sâmbătă, 1 octombrie 2016, de la ora 11:00. Partida se va disputa pe stadionul Municipal din Turda.

Comenteaza