Emma Răducanu, testată pozitiv cu COVID-19

Emma Răducanu, testată pozitiv cu COVID-19

Campioana de la US Open, Emma Răducanu, a fost testată pozitiv cu COVID-19. Sportiva va intra în izolare şi va respecta protocoalele sanitare. 

Emma Răducanu (19 ani, 19 WTA) a fost depistată pozitiv cu COVID-19 și s-a retras de la turneul Mubadala World Tennis Championship de la Abu Dhabi. Emma urma să o înfrunte joi pe campioana olimpică Belinda Bencic. Organizatorii au declarat că se caută o nouă adversară pentru Bencic, un anunț urmând a fi făcut în timp util.

„Emma se izolează acum și urmează toate protocoalele necesare. Îi urăm o recuperare rapidă și sperăm să o vedem curând din nou pe teren”, au precizat organizatorii, într-un comunicat.

„Căutăm concurente alternative de top pentru a se confrunta cu Belinda Bencic; alte actualizări vor fi furnizate în timp util.”

„Așteptam cu nerăbdare să joc în fața fanilor aici, în Abu Dhabi, dar, din păcate, după ce am fost depistată pozitiv la COVID-19, va trebui să amân până la următoarea ocazie. Mă izolez conform regulilor și sper că voi putea reveni în curând", a declarat Răducanu, într-un comunicat al organizatorilor.

Emma Răducanu a participat în acest an la Transylvania Open de la Cluj-Napoca, dar s-a oprit în sferturile de finală, după eșecul în fața ucrainencei Marta Kostyuk, scor 6-2, 6-1. "Am petrecut câteva zile foarte plăcute aici, în România. Ospitalitatea a fost absolut incredibilă, toată lumea m-a primit atât de bine.

A fost plăcut să mă simt apreciată aici. Sunt dezamăgită că nu pot să stau mai mult aici, dar a fost o săptămână pozitivă. Rămân cu amintiri foarte frumoase despre România. Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor de aici", a declarat tenismena după turneul din Cluj-Napoca. 

Comenteaza