Ce spune Edi Iordănescu despre viitorul său la CFR Cluj

Ce spune Edi Iordănescu despre viitorul său la CFR Cluj

Edi Iordănescu a cucerit primul titlu din cariera de antrenor cu CFR, echipa pe care a preluat-o în luna decembrie, după plecarea lui Dan Petrescu, dar s-a ferit aseară să ofere detalii despre viitorul său alături de clubul din Gruia. 

Semnalele de până acum arată că Iordănescu Jr. este departe de semnarea unui nou contract cu CFR Cluj. Acesta s-a ferit ieri seară să ofere o declaraţie cu privire la viitorul său la clubul din Gruia. 

„E o seară minunată, sunt momente unice. Mă bucur că am încununat această performanță deosebită cu suporterii, mi-ar fi plăcut să existe posibilitatea să fie tot stadionul plin. E o seară frumoasă, o performanță pe care am căutat-o. Este meritul, în totalitae, al echipei. Toată lumea este implicată în activitatea zilnică a echipei, ne bucurăm în această seară pentru un nou titlu. (...) Voi munci pentru a continua să produc performanțe”, a spus Edi Iordănescu, citat de DigiSport

"Într-o zi, maxim două, o să aveți o poziție oficială"

Antrenorul campioanei nu a vrut să ofere un răspuns clar cu privire la plecarea sa de la echipă și a spus că, după ce va sărbători câștigarea titlului împreună cu elevii săi, va anunța oficial ce decizie a luat: ”E o seară de sărbătoare, ne bucurăm. De mâine, ne liniștim și cu siguranță într-o zi, maxim două, o să aveți o poziție oficială din partea mea, din partea clubului. Mi-am asumat contextul. Faptul că suntem aici, înseamnă că am fost inspirat și am făcut alegerile corecte.

Am crezut în echipă din prima clipă până în ultima și echipa a răspuns exemplar. Nu vreau să uit acest amănunt. Și meritul lui Dan Petrescu și al staff-ului lui, care au făcut o muncă bună, au produs performanță aici. Eu am venit și am continuat să împing ceea ce ei au lăsat.

Nu vreau să comentez. Toate contactele, telefoanele care au fost, au mers în plan secund. A primat obiectivul, interesul clubului și sunt momente pe care nu vreau să le acaparez. Sunt despre CFR și despre echipă”, a mai spus tehnicianul.

Comenteaza