Duelul cu oltenii se încheie nedecis. CFR Cluj-CS U Craiova 0-0

Duelul cu oltenii se încheie nedecis. CFR Cluj-CS U Craiova 0-0
Echipa lui Vasile Miriuţă a evoluat cu un om în minus din minutul 23.

CFR Cluj a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova, scor 0-0, în cea de-a şaptea etapă a campionatului intern.

Prima ocazie a întâlnirii din Gruia a survenit în minutul trei, prin Juan Carlos Ruiz. Replica oltenilor a venit după doar 5 minute, la lovitura liberă a lui Madson.

În minutul 23, Andrei Mureşan a fost eliminat după un fault la Popov. Fundaşul de 31 ani mai văzuse un galben cu două minute înainte.

În minutul 27, Păun trimite un balon din interiorul careului, dar mingea e respinsă de Calancea. În minutul 41, Rus scapă singur cu portarul Craiovei, dar acesta reuşeşte să-l oprească prin fault.

Ultima ocazie a primei reprize survine în minutul 46, când Nicuşor Bancu a tras puţin pe lângă poarta lui Mincă.

În minutul 49, mijlocaşul Juan Carlos este înlocuit cu fundaşul Răzvan Horj. Prin această schimbare, Miriuţă a căutat să întărească defensiva odată cu eliminarea lui Mureşan.

În minutele 56 şi 78, Mincă are două intervenţii salvatoare la ocaziile lui Acka şi Gustavo.

CFR ar fi putut da lovitura în minutul 82, la şutul lui Rus din interiorul careului. Însă, portarul Calancea a fost la post.

În minutul 85, Do Rosario semnază ultima acţiune notabilă a întâlnirii. Şi de această dată, portarul clujenilor a fost la post.

CFR a încheiat jocul în apărare. Miriuţă la introdus în teren şi pe Andrei Peteleu, în locul mijlocaşului Laurenţiu Rus.

Per ansamblu, a fost un meci echilibrat, cu ocazii la ambele porţi. Cel mai important moment al partidei rămâne eliminarea lui Mureşan, din minutul 23. Prin ieşirea de pe teren a fundaşului de 31 ani, Miriuţă a fost nevoit să mizeze pe un joc mai defensiv.

În acest joc, a revenit şi fundaşul Mario Camora. Căpitanul echipei din Gruia se accidentase în urmă cu o lună, la un alt meci cu Craiova, din Cupa Ligii.

La capătul rezultatului de sâmbătă, CFR Cluj rămâne pe locul 12, cu patru puncte şi un golaveraj de 10-6. De partea cealaltă, Craiova urcă pe doi, cu 13 puncte şi u golaveraj de 11-8.

Etapa următoare, "feroviarii" vor da piept, acasă, cu FC Voluntari. Craiova va juca cu Concordia Chajna, pe teren propriu.

CFR 1907 CLUJ - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-0

Locaţie: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca)

CFR 1907 Cluj (4-2-3-1): Mincă - Tiago Lopes, Ionuţ Larie, Mureşan, Camora - Gomelt, Nascimento - Rus (Peteleu, min. 91), Juan Carlos (Horj, min. 49), Păun (Nouvier, min. 66) - Cristi Bud

Rezerve: Traian Marc, Andrei Peteleu, Horj, Neagu, Nouvier, Vereş, Sorsa

Antrenor: Vasile Miriuţă

CS Universitatea Craiova (4-2-3-1): Calancea - Briceag, Kelic (Zlatinski, min. 44), Acka, Vătăjelu - Henrique Santo (Gustavo, min. 72), Popov - Manea, Bancu, Măzărache (Do Rosario, min. 55) - Nuno Rocha

Rezerve: Popescu, Mateiu, Dumitraş, Petre, Gustavo, Zlatinski, Do Rosario

Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Cartonaşe galbene: Tiago Lopes, Mihai Mincă, A. Mureşan, Horj, Bud/ Nuno Rocha

Cartonaşe roşii: A. Mureşan

Brigadă de arbitri: Ovidiu Haţegan (centru), Marius Marica şi Florin Neacşu (tuşă), George Rădulescu (arbitru de rezervă)

Comenteaza