Duel tare pentru U-BT. Vicecampioana României vine la Cluj

Duel tare pentru U-BT. Vicecampioana României vine la Cluj
Echipa lui Silvășan va primi vizita vicecampioanei BC Mureș, vineri, 23 decembrie 2016, de la ora 17:15, în etapa cu numărul 14 din Liga Națională de baschet masculin.

"E ultimul nostru meci din acest an și ne dorim să-l câștigăm, pentru a continua seria bună de rezultate avute în campionat. Mureșul este o echipă valoroasă, au revenit în lot Goran Gajovic și Alhaji Mohammed, este o formație greu de învins, un club de tradiție din baschetul românesc. În ultimii ani am avut meciuri tari împotriva lor. Sperăm să facem un joc bun și să încheiem anul cu o victorie", a declarat antrenorul "studenților", Mihai Silvășan, pe u-bt.ro.

"Studenții" se află pe locul secund în Liga Națională, cu 21 puncte, din care 10 succese și o singură înfrângere. În runda precedentă, clujenii au stat. BC Mureș ocupă locul 6, cu 18 puncte, 6 meciuri câștigate și tot atâtea pierdute. Săptămâna trecută, mureșenii s-au impus clar în fața Galațiului, scor 94-77.

U-BT Cluj - BC Mureș se va disputa vineri, de la ora 17:15, la Sala Sporturilor Horia Demian. Biletele vor fi puse în vânzare în aceeași zi, începând cu ora 14:00. Prețul unui tichet va fi de 10 lei, elevii și studenții având o reducere de 50% pe baza carnetului de elev sau a cardului Omnipass. Întâlnirea va putea fi urmărită și la televizor, pe Digisport. Duelul cu vicecampioana din sezonul trecut va fi ultimul pentru "alb-negri" din acest an. În tur, U-BT a învins Mureșul cu 82-69.

 

Comenteaza