Detalii din contractul lui Dan Petrescu la Kayserispor. Ce sume va încasa antrenorul în Turcia

Detalii din contractul lui Dan Petrescu la Kayserispor. Ce sume va încasa antrenorul în Turcia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul antrenor al campioanei României, CFR Cluj, va pregăti ultima clasată din Super Lig, pentru care evoluează Silviu Lung Jr. Cristi Săpunaru și Denis Alibec.

După ce a adus în Gruia ultimele trei titluri din Liga 1 și s-a calificat alături de “feroviari” de două ori în grupele Europa League, Dan Petrescu se pregătește de o nouă aventură. Tehnicianul s-a înțeles cu turcii de la Kayserispor și va avea ca misiune salvarea echipei de la retrogradare.

Experiența din Turcia va reprezenta o adevărată provocare pentru tehnician, însă oficialii clubului din Super Lig l-au convins cu sume importante. Potrivit GSP, până la finalul sezonului, Petrescu va încasa 400.000 de euro din salarii plus 100.000 de euro la semnătură.

În sezonul următor, antrenorul va primi 850.000 de euro, iar în stagiunea 2022-2023 suma va fi aceeași dacă turcii vor decide să îi prelungească înțelegerea.

Mai mult, tehnicianul are stipulate în contract mai multe obiective pentru care va fi răsplătit. Astfel, Petrescu ar putea încasa 100.000 de euro pentru salvarea de la retrogradare, dar și pentru un loc în primele 5 în Super Lig; 200.000 de euro pentru câștigarea Cupei Turciei; 500.000 de euro pentru câștigarea campionatului sau accederea alături de Kayserispor în grupele unei competiții europene.  

Comenteaza