Daum își poate face bagajele. FRF i-a decis soarta

Daum își poate face bagajele. FRF i-a decis soarta
Christoph Daum (63 ani) e ca și plecat de pe banca Naționalei. Federația Română de Fotbal a luat o decizie în privința selecționerului german.

Comisia tehnică a FRF a recomandat, luni, rezilierea contractului lui Christoph Daum.

"În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum și, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecționer, în baza propunerilor primite de la președintele Comisiei Tehnice", a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu, pe site-ul federației.

Printre posibilii înlocuitori se numără Dan Petrescu, actualul antrenor al CFR-ului, Cosmin Contra, Ladislau Boloni sau Cosmin Olăroiu.

Alături de Christoph Daum, Naționala României a înregistrat una dintre cele mai dezastruoase campanii de calificare. Cu două etape înainte de finalul preliminariilor, "tricolorii" ocupă locul 4 în Grupa E, cu 9 puncte, fără nicio șansă de a ajunge la Mondialul de anul viitor. România a bifat 2 victorii, 3 remize și 3 eșecuri.

Daum se află pe banca primei reprezentative din iulie 2016 și este al doilea selecționer străin din istoria Naționalei. Primul a fost austriacul Josef Uridil, care i-a condus pe "tricolori" la Mondialul din 1934.

Comenteaza