Dan Petrescu: Sepsi va încerca să profite de problemele noastre de lot şi de moral

Dan Petrescu: Sepsi va încerca să profite de problemele noastre de lot şi de moral
| Foto: realitateasportiva.net

Campioana României nu are un moral strălucit după meciul cu Dinamo Zagreb, în care a pierdut dramatic calificarea în turul trei preliminar al UCL, 2-2, 5-6 după lovituri de departajare. Iar antrenorul Dan Petrescu se teme acum de Sepsi.

Dan Petrescu consideră că Sepsi a jucat mai bine decât Universitatea Craiova, scor 0-1 în meciul din etapa inaugurală a Ligii 1 şi de aceea crede că şi CFR va avea viaţă grea. "Sepsi OSK a fost tot timpul un adversar incomod pentru CFR Cluj. Au un antrenor bun (n.r. Leo Grozavu), cu experienţă, care îi motivează bine şi care îşi face echipa să joace agresiv.

Ei cu Universitatea Craiova meritau victoria, e incredibil că au pierdut... au ratat foarte mult, dar au jucat mult mai bine ca adversarii", a declarat Petrescu în conferinţa de presă susţinută vineri, scrie DigiSport.

La meciul cu Dinamo Zagreb, Alex Chipciu a făcut ruptură musculară, iar despre Debeljuh Petrescu a spus că a terminat meciul accidentat. De asemenea, Omrani are şi el probleme medicale.

"Ei o să încerce să profite de problemele noastre de lot şi de moral. În afară de problemele medicale, sunt jucători care au jucat 3 meciuri în 8 zile... deci sunt unii care nu pot să mai ducă al patrulea meci, e imposibil pentru că riscăm alte accidentări faţă de cele pe care le avem acum", a mai spus Petrescu. 

CFR Cluj-Sepsi OSK, din etapa a 2-a a Ligii 1, se joacă în această seară, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro

Comenteaza