Dan Petrescu, Nicolo Napoli de Cluj. Antrenorul revine pentru al patrulea mandat la CFR

Dan Petrescu, Nicolo Napoli de Cluj. Antrenorul revine pentru al patrulea mandat la CFR
| Foto: lpf.ro

Precum italianul care se întoarce cu orice ocazie la Craiova, fostul internațional român revine în Gruia după 10 luni de la plecare sa.

Ajuns pentru prima dată la CFR Cluj în 2017, Dan Petrescu a plecat după doar un sezon în China, în primăvară a revenit, în toamna lui 2020 s-a despărțit de "feroviari" și a urmat o aventură în Turcia pentru ca în luna august 2021 să își înceapă al treilea mandat în Gruia.

Acum, după o experiență mai mult nereușită în Coreea de Sud, fostul internațional revine la CFR Cluj pentru al treilea mandat. Potrivit GSP, tehnicianul s-a înțeles până la ultimele detalii cu patronul Varga și ar putea sta pe bancă încă de la meciul cu FCSB, programat duminică, 14 aprilie, de la 21:00.

În cele trei peroiade petrecute în Gruia, Dan Petrescu i-a condus pe "feroviari" în 224 de partide, înregistrând 122 de victorii, 51 de remize și 51 de înfrângeri.

De asemenea, antrenorul în vârstă de 56 de ani a cucerit 4 titluri alături de CFR Cluj, echipă pe care a calificat-o de două ori în primăvara europeană.

Comenteaza